Αχρηστεύθηκαν 120 δόσεις εμβολίων - Ακυρώθηκαν οι σημερινοί και αυριανοί εμβολιασμοί
Αναβλήθηκαν εμβολιασμοί στη Ναύπακτο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χάλασε το ψυγείο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN, μέσα στο Σαββατοκύριακο σημειώθηκε μια βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα το ψυγείο στο Κέντρο Υγείας, το οποίο είχε τα εμβόλια, να μην επαναλειτουργήσει.
Με όσα δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος 120 δόσεις εμβολίων αχρηστεύθηκαν, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εμβολιασμοί, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα Δευτέρα και για αύριο.
Η πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μαςΝα σημειωθεί πως προ ολίγων ημερών, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Από 'κει ο υπουργός Υγείας είχε δηλώσει πως «ξεπεράσαμε τους 850.000 εμβολιασμούς, ότι έχουμε στη μάχη 750 –βάζουμε άλλα 50– 800 εμβολιαστικά κέντρα και ότι αν υπολογίσει κανείς την πρώτη δόση, με 5,3% είμαστε οι τρίτοι στην Ευρώπη».
Και συμπλήρωσε: «Όλος ο κόσμος δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη, υπάρχει κόπωση», τονίζοντας βέβαια πως «υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα είναι η κινητήριος δύναμη και θα τα καταφέρουμε». «Βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη αυτής της προσπάθειας που είναι να κερδίσουμε αυτή την τεράστια υγειονομική μάχη την οποία δίνουμε ένα χρόνο τώρα» κατέληξε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Χαρδαλιάς: Το μηνυμά του για τον ένα χρόνο κορονοϊό στην Ελλάδα
- Δερμιτζάκης – Πράσινη κάρτα εμβολιασμού: «Δημιουργεί ανισότητα»
- Καπραβέλος: Το εμβόλιο είναι το όπλο μας – Δε μπορούμε να μιλάμε για χαλάρωση μέτρων
- Κορονοϊός: Περίπου 40.000 ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού εκδόθηκαν μέχρι σήμερα