Μπέτυ Μπαζιάνα: Ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο - Δείτε που (pics)

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου του 2019 όταν η Περιστέρα Μπαζιάνα τοποθετούνταν στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως επίκουρη καθηγήτρια.

Τότε το 11μελές εκλεκτορικό σώμα είχε αποφασίσει ομόφωνα την εκλογή της στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου του 2019 κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνολικά τέσσερις υποψήφιοι.

Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν και από τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Μπαζιάνα είναι Επίκουρη καθηγήτρια.

Το πρωί της Τετάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα και λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κοροναϊός η σύζυγος του τεως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πήγε στο Βόλο όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ορκίστηκε στο γραφείο του Πρύτανη.

Έτσι από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η Μπαζιάνα μετά την ορκωμοσία της ήπιε έναν καφέ στο Βόλο και αναχώρησε στη συνέχεια για την Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM