Υπόθεση Φουρθιώτη: Οι παράλογες απαιτήσεις στη φυλακή και οι απειλές

Μένιος Φουρθιώτης
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης ζητά εκ νέου την προνομιακή μεταχείριση του κρατικού μηχανισμού που απολάμβανε όλους αυτούς τους μήνες και δε διστάζει, κατά την παραμονή του στη φυλακή, να ζητήσει γάλα αμυγδάλου, βρώμη και ακτινίδια. Παράλληλα, ο παρουσιαστής δεν διστάζει να απειλεί με τηλεφωνήματα σε υπουργούς.

Μένιος Φουρθιώτης εισαγγελέας
© (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ο 36χρονος παρουσιαστής και μάνατζερ αν και βρίσκεται μόλις 10 μέρες στη φυλακή, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τα ωφέλη του παρελθόντος και γρήγορα γρήγορα εξέφρασε τις παράλογες απαιτήσεις του, αν και κρατούμενος. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον ιστότοπο newsit.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και ειδική διατροφή που κάνει, έχει ζητήσει να του αγοράσουν κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτα, γάλα αμυγδάλου, καθώς και ειδικό μέλι του βουνού, βρώμη και ακτινίδια.

Επιπλέον, οι πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν ότι λέει στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των Φυλακών Κορυδαλλού ότι χάρη στην ειδική διατροφή που ακολουθεί, δεν πρέπει να του φέρνουν καφέδες, κρεατικά ή άλλα φαγώσιμα, τα οποία όπως λέει δεν μπορεί να φάει.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως εκτός αυτού, ο παρουσιαστής απειλεί ότι θα κάνει μηνύσεις και πως θα πάρει φίλους του πολιτικούς, υπουργούς και βουλευτές για να κανονίσουν τα περί της διαμονής του στη φυλακή. Παράλληλα, ο ίδιος έχει ζητήσει να πάει να κάνει «μεροκάματα» στη ΣΤ' πτέρυγα στη θέση του γραφιά. Φιλοδοξεί εν ολίγοις να γράφει τις παραγγελίες των κρατουμένων για διάφορα προϊόντα που θέλουν, καθώς και τις αιτήσεις που κάνουν προς τη φυλακή ή άλλους φορείς.

Σύλληψη Μένιου Φουρθιώτη
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης, είχε συνηθίσει να «γεύεται τους καρπούς» της ευνοϊκής μεταχείρισης του κρατικού μηχανισμού τόσο καιρό, καθώς παράνομα είχε καταφέρει να αποσπάσει δημόσιους πόρους από τον μηχανισμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» εμφανίζοντας πλασματικούς υψηλούς μισθούς, ενώ είχε εξασφαλίσει και φύλαξη από αστυνομικούς.

Επιπρόσθετα, να σημειωθεί, πως μετά τη σύλληψη και την απολογία του τις προηγούμενες μέρες, ο παρουσιαστής αλλά και οι συγκατηγορούμενοι του, σύμφωνα με τις προανακριτικές καταθέσεις τους, αρνήθηκαν όσα τους αποδόθηκαν σε ό,τι αφορά την υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και στην Νέα Ερυθραία. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα