Φουρθιώτης - Κορυδαλλός: Από… παραλίγο φούρναρης, γραφιάς!

Μένιος Φουρθιώτης

Οι φήμες τον ήθελαν να εντάσσεται στο προσωπικό του αρτοποιείου στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, όμως η κλίση του στο γράψιμο όρισε και την τύχη του στις φυλακές. Ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες του news2u.gr, έχει αιτηθεί στο Συμβούλιο Εργασίας Κρατουμένων να απασχοληθεί υποβοηθητικά στη διοικητική υπηρεσία του πρωτοκόλλου αιτήσεων, με άλλα λόγια να εργαστεί ως γραφιάς στο σχετικό τμήμα της 6ης πτέρυγας του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού.

Τα πρώτα 24ωρα και η αίτηση αποφυλάκισης

Ο τηλεπαρουσιαστής, που κρίθηκε προφυλακιστέος το Μεγάλο Σάββατο, οδηγήθηκε την Κυριακή του Πάσχα στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Είναι η πτέρυγα που φιλοξενεί κρατούμενους «χαμηλής» επικινδυνότητας, κυρίως όσους βρίσκονται στις φυλακές για οικονομικά εγκλήματα, απάτες, πλαστογραφίες κ.λπ., και μοιράζεται ένα κελί με τρία ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις πρώτες του ημέρες ως τρόφιμος Κορυδαλλού είχε λίγες επαφές με τους συγκρατούμενούς του, ενώ ζήτησε ειδικό πρόγραμμα διατροφής εξαιτίας προβλήματος υγείας. Όπως πληροφορείται το news2u.gr, οι δικηγόροι του κρατούμενου τηλεπαρουσιαστή ετοιμάζουν αίτηση αποφυλάκισής του λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, η οποία θα κατατεθεί σύντομα. Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσουν και οι δύο άλλοι συγκατηγορούμενοί του, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Κ. Γώγο.