Γλυκά Νερά Έγκλημα: Την ταυτότητα των δολοφόνων της Καρολάιν αναζητά το τμήμα Ανθρωποκτονιών

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Θέμα χρόνου αποτελεί για τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του news2u.gr, ο εντοπισμός της ταυτότητας των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ευρήματα τα οποία θα τους οδηγήσουν σύντομα, όπως εκτιμούν οι ίδιοι, στην ταυτότητα των δραστών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι 30 ώρες μετά το πρωτοφανές έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας πέρασε το βράδυ σε συγγενικό του σπίτι αγκαλιά με το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς νωρίς χθες το μεσημέρι ο 32χρονος πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας ανέφερε πως είδε μπροστά του τους δράστες. Μίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, για δύο ψηλούς και έναν κοντό άνδρα, εκ των οποίων οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι δράστες κρατούσαν ένα περίστροφο και ένα πιστόλι και πως τα μόνα λόγια που αντάλλαξαν ήταν «πού έχεις τα χρήματα», ενώ ο ο ίδιος χωρίς να χρονοτριβεί τους είπε πως τα χρήματα ήταν κρυμμένα σε ένα κουτί από παιδικό παιχνίδι, αφού στο σπίτι δεν έχουν χρηματοκιβώτιο. Κατά την εκτίμησή του, οι δράστες ήταν στο σπίτι περίπου μία ώρα, ψάχνοντας να βρουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, με τεράστια προσπάθεια και παρά το γεγονός ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα με σκοινί, με δεμένα τα μάτια και τον λαιμό με μονωτική ταινία, κατάφερε να πληκτρολογήσει στο κινητό τηλέφωνο τον αριθμό 100, ενώ το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν «βοήθεια» και την οδό του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν «σαρώσει» το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά για γενετικό υλικό και αποτυπώματα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Η 20χρονη Καρολάιν, η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά και αθλήτρια του kick boxing, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, φαίνεται να πάλεψε με τους δράστες της επίθεσης, αφού στο σώμα της βρέθηκαν αμυντικά τραύματα και εκχυμώσεις. Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει η ταυτοποίηση των δραστών. Σημαντικό ρόλο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων θα διαδραματίσει και η επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ για όποιον δώσει πληροφορίες, την οποία ανακοίνωσε νωρίς χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Πάντως, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η νεκροτομή της 20χρονης φοιτήτριας στο νεκροτομείο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από εκεί οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ και σήμερα κλιμάκια της Ασφάλειας βρίσκονται στην περιοχή των Γλυκών Νερών, χτυπώντας κουδούνια γειτονικών σπιτιών, μήπως και εντοπίσουν επιπλέον στοιχεία των δραστών.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα