Γλυκά Νερά Έγκλημα: Το μωρό σκουντούσε την Καρολάιν

Το μωρό της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Για το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατοικία στα Γλυκά Νερά μίλησε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. O ίδιος στην εισαγωγική του τοποθέτηση μίλησε για την συγκλονιστική φωτογραφία του αστυνομικού που κρατά στην αγκαλιά το βρέφος της οικογενείας.

Ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε πως αυτή η εικόνα δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της Αστυνομίας. Ο αστυνομικός της φωτογραφίας, είναι και ο ίδιος πατέρας, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος από τα όσα αντίκρυσε μέσα στο σπίτι. Ο αστυνομικός είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο σύζυγος ήταν δεμένος, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στη νεκρή του μητέρα και τη σκουντούσε.

Αστυνομικός κρατά βρέφος στην αγκαλιά του
Πηγή: Facebook

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν,  δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι θεωρεί «αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν σε ποσοστό που αγγίζει το 98%, όπως λένε, ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι, καταδικασμένοι ίσως, για παρόμοια αδικήματα. Σε αντίστοιχο ποσοστό τοποθετούν την εκτίμηση τους πως η στόχευση του σπιτιού της οικογένειας ήταν τυχαία.

Οι δράστες το έχουν κάνει ξανά, προέβαιναν σε τυχαίο έλεγχο σπιτιών, πρόσφορων για να εισβάλουν και στη συνέχεια με μία προπαρασκευή-παρακολούθηση και προετοιμασία λίγων ημερών, εισέβαλλαν σε αυτά. Δεν είναι τυχαίο για τους αστυνομικούς το γεγονός ότι πέρα από τις κουκούλες φορούσαν και γάντια ενώ άμεσα "τύφλωσαν" τις κάμερες του σπιτιού. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα