Γλυκά Νερά Έγκλημα: Φεύγει από τη μεζονέτα ο 32χρονος πιλότος μαζί με την κόρη του

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος που σημειώθηκε στη κατοικία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με το LIVE NEWS, ο 32χρονος πιλότος έχει αποφασίσει να ζήσει με την κόρη του μακριά από το σπίτι μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Καρολάιν.

Ελάχιστα τα ευρήματα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με «το ΒΗΜΑ» τα μοναδικά ευρήματα στα χέρια των επιστημόνων στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι ένα αποτύπωμα άσχετου αλλοδαπού εργάτη κι ένα… πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου στην ταινία με την οποία τον είχαν δέσει.

Να σημειωθεί, μάλιστα πως στην ταινία δεν βρέθηκαν ίχνη από τα γάντια των ληστών, ενώ δεν ανιχνεύθηκε αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, παρότι, σύμφωνα με τις περιγραφές του συζύγου της, η μητέρα πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Κάρολαιν - Πιλότος
Photo: instagram

Επισημαίνεται ότι δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10 με 20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι σε όλη την κατοικία. Ανάμεσά τους και το παράθυρο από το οποίο μπήκαν και βγήκαν από το σπίτι. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS:

  • Το παράθυρο δεν είχε ίχνη παραβίασης, ούτε γυαλιά ήταν σπασμένα κάτω, ούτε το τελάρο είχε ίχνη από κατσαβίδι
  • Ήταν βγαλμένο και ακουμπισμένο στο πάτωμα, στη μέση του δωματίου στο υπόγειο και γύρω υπήρχαν διάσπαρτες πεταμένες βίδες.

Τέλος, αναφορικά με το σκίτσο που φέρεται να έχει δημιουργηθεί με βάση την κατάθεση του πιλότου που ανέφερε ότι είδε έναν από τους δράστες που του έπεσε η μάσκα που φορούσε, θεωρείται ότι δεν είναι προς το παρόν μεγάλης σημασίας.

Πιο σημαντική θεωρήθηκε η διαδικασία αναγνώρισης του δράστη από ένα ηλεκτρονικό αρχείο περίπου 150.000 εμπλεκομένων σε εγκληματικές ενέργειες που διαθέτει το Τμήμα Οπτικοακουστικού Υλικού, Φωτογραφίας και Μεθοδικοτήτων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων.
 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα