Δολοφονία Βάρη: Νέα εκτέλεση άνδρα - Γνωστός από τηλεοπτικό ριάλιτι ο νεκρός

Τάσος Μπερδέσης

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, γνωστός στις Αρχές, έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων τα ξημερώματα στη Βάρη. Πρόκειται για άνθρωπο που είχε απασχολήσει και την ελληνική σόουμπιζ με τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Η νέα μαφιόζικη εκτέλεση έρχεται σε συνέχεια ενός ακραίου πολέμου μεταξύ των ομάδων της νύχτας για το ποιος θα επικρατήσει, η οποία μετρά νεκρούς σε Φιλαδέλφεια, Αθήνα και τώρα στα νότια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα από τα μεγαλύτερα ξεκαθαρίσματα ομάδων της νύχτας.

Τάσος Μπερδέσης
Φωτογραφία: Instagram

Τα συμβόλαια θανάτου διαδέχονται το ένα το άλλο και οι αστυνομικοί, προς το παρόν, δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η ταυτοποίηση τέτοιων δραστών, μιας που τα συμβόλαια που στήνονται ακολουθούν ιδιαίτερους συνωμοτικούς κανόνες. Οι δολοφόνοι συνήθως φροντίζουν να φεύγουν από κρυφά μονοπάτια σε γειτονικές χώρες για να αποφύγουν τη σύλληψη, έως ότου καταλαγιάσουν οι έρευνες.

 

Τάσος Μπερδέσης
Τάσος Μπερδέσης
Τάσος Μπερδέσης
Τάσος Μπερδέσης
Τάσος Μπερδέσης
Τάσος Μπερδέσης

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα