Αγία Βαρβάρα: «Σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί με έκλεβε και με χτυπούσε»

Αγία Βαρβάρα εγκλημα

Ο 75χρονος άντρας που σκότωσε τη σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα περιέγραψε στους αστυνομικούς τη θυελλώδη σχέση που είχε με το θύμα για περισσότερα από 40 χρόνια. Ομολόγησε ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην κοινή τους ζωή. 

Ο άνδρας, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα, περιέγραψε ότι το απόγευμα της 3ης Ιουνίου ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν έναν ακόμη διαπληκτισμό. Τότε εκείνος... τρελάθηκε και την πυροβόλησε.

Πως περιγράφει τις στιγμές της τραγωδίας

«Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2021 πήγα στο σπίτι της για να την ζητήσω και πάλι τα χρυσαφικά και εκείνη έλειπε. Φεύγοντας, την βλέπω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να πλησιάζει στο σπίτι της. Εγώ στάθμευσα το αυτοκίνητο μου, γύρισα πίσω και της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σαν μάνα μου. Εκείνη τότε με εξύβρισε με την φράση «χέ@@κα μα@@κα». Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου. Το πιστόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσω. Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» περιέγραψε ο 75χρονος στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, όπως τόνισε, βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και δεν θυμάται τι έκανε.

«Αργότερα, ενώ βρισκόμουν στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας πεζός, επικοινώνησα τηλεφωνικά με την κόρη μου και της ανέφερα ότι έγινε κάτι τρομερό. Εκείνη μου είπε να περιμένω εκεί που είμαι για να έρθει, αλλά εγώ έφυγα. Όλο το βράδυ περιπλανιόμουν πεζός και έφτασα μέχρι το Σκαραμαγκά. Δε θυμάμαι κάτι περισσότερο. Δεν επέστρεψα καθόλου στο σπίτι. Το κινητό μου τηλέφωνο το είχα συνεχώς μαζί μου, είχε τελειώσει h μπαταρία. Βρισκόμενος σε άθλια ψυχολογική κατάσταση το πρωί, πήγα στο σπίτι της κόρης μου, με την οποία μίλησα και εκδήλωσα την επιθυμία να παραδοθώ στην αστυνομία, καθώς είμαι μετανιωμένος. Εκείνη επικοινώνησε με το δικηγόρο και το απόγευμα της ίδιας μέρας παραδόθηκα στην αστυνομία παραδίδοντας ταυτόχρονα και το πιστόλι με το οποίο είχα πυροβολήσει» τόνισε ο 75χρονος.

Σχετικά με το όπλο με το οποίο την πυροβόλησε, είπε ότι το έχει στην κατοχή του οκτώ χρόνια, επισημαίνοντας «το είχα πάρει χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν, είναι παλιό, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ».

Οι συγκρούσεις για τα οικονομικά 

Ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν περίπου 40 χρόνια, ωστόσο οι διαφωνίες και οι περιουσιακές διαφορές είχαν φέρει τις σχέσεις στα άκρα τον τελευταίο καιρό. «Από το 1960 ο πατέρας μου λειτουργούσε καθαριστήριο, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων το 1980 το έγραψα στο όνομα της συζύγου μου. Εγώ δούλευα στο κατάστημα αυτό και εκείνη βοηθούσε. Από το 1990 επεκτείναμε την δουλειά μας με καθαρισμό χαλιών. Το 2003 αγοράσαμε ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα με δάνειο και χτίσαμε πενταώροφη πολυκατοικία ώστε να έχουν από ένα διαμέρισμα τα παιδιά μας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη για τα χαλιά. Πληρώνω όλες τις δόσεις του δανείου έως τον Ιανουάριο του 2018, όταν εκείνη πήρε σύνταξη και τα ήθελε όλα δικά της. Εκείνη αρνούνταν να γράψει το κατάστημα στο όνομα μου, ενώ είχε διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Αρνούνταν την επικαρπία στην κόρη μου από το πρώτο γάμο και δεν την άφησε να φτιάξω το διαμέρισμα της, καθώς η πολυκατοικία ήταν και στο δικό της όνομα. Το 2012 έδιωξε την κόρη μου, η οποία δούλευε και εκείνη στο καθαριστήριο μας και προσέλαβε άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις κάτι το οποίο εγώ έμαθα αργότερα».

*Με πληροφορίες από το Newsit.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα