Φθιώτιδα: Νέα στοιχεία για τον βιασμό 11χρονης μέσα σε ασανσέρ

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον βιασμό που υπέστη η 11χρονη μαθήτρια στα Καμένα Βούρλα από 25χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιασμός της ανήλικης φέρεται να έγινε σε δύο δόσεις.

Ο 25χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης φέρεται λίγες ημέρες νωρίτερα να είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων την 11χρονη και με την πρώτη ευκαιρία της συνάντησής τους, να της επιτέθηκε δύο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα στη μία απόπειρα φαίνεται να τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα στο χώρο όπου συνάντησε τη μικρή, για αυτό και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να εγκλωβίσει το κοριτσάκι μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Κατασχέθηκαν κινητό και υπολογιστής

Στη συνέχεια ο 25χρονος απείλησε την μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Για αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να «μιλήσουν» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το κοριτσάκι φέρεται να μίλησε πρώτα στην ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία. Ο κατηγορούμενος κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου.