Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Πώς προχωρούν οι έρευνες των Αρχών

Έγκλημα γλυκά νερά
© EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Open μίλησε η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, η οποία και ξεκαθάρισε πως η εντολέας της δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την κατοικία του Μπάμπη και της Καρολάιν, τονίζοντας πως δεν είχαν κοινωνικές σχέσεις, παρά μόνο επαγγελματικές. 

Σύμφωνα με τη συνήγορο Σταματία Μάρκου, οι Αρχές έχουν εξακριβώσει πως η Ελένη Μυλωνοπούλου δεν είναι μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση. «Η τελευταία επίσκεψη της Καρολάιν στο γραφείο έγινε περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις 11 Μαΐου. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η παραφιλολογία σε αυτή την υπόθεση πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε όριο» τόνισε η ίδια. 

Καρολάιν και Μπάμπης
© Instagram

Πού βρίσκονται οι έρευνες

Για την πορεία των ερευνών τοποθετήθηκε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, o οποίος δήλωσε: «Όλοι νομίζαμε στην αρχή πως θα είναι κάτι απλό. Απεδείχθη εν συνεχεία πως πέσαμε σε έναν τοίχο και έπρεπε μεθοδικά να κινηθούμε αλλιώς. Η υπόθεση πηγαίνει πόντο πόντο, για να μη γίνει κανένα λάθος. Αυτό που έχει ακουστεί και από τους δημοσιογράφους και από τις Αρχές, πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, είναι αλήθεια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τη στιγμή που μετατράπηκε σε δύσκολη υπόθεση, έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, όπως τη μεθοδολογία, και να βάλουμε περισσότερα τεχνικά μέσα».

Τέλος, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε πως μπορεί να υπάρχει DNA, αλλά να είναι «ορφανό», να μην υπάρχει δηλαδή στη βάση των δεδομένων, ενώ αποτυπώματα δεν έχουν βρεθεί.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα