Θεσσαλονίκη: Κλειστό τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης–Ν. Μουδανιών -

εθνική οδός θεσσαλονικής μουδανιάς

Σήμερα έκλεισε και τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών για να γίνει η δοκιμαστική στρατιωτική παρέλαση ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος οδικός άξονας (Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών) θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00 έως τις 16:00 στο τμήμα του από την αερογέφυρα της Θέρμης (οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Για αυτόν τον λόγο εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ σε καίρια σημεία βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας.

Σύμφωνα την ανακοίνωση, τα οχήματα που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά ακολουθούν την εξής πορεία: ε.ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, νέα αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, επ.ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, ε.ο. Θεσσαλονίκης-Ν Μουδανιών. Την αντίστροφη πορεία ακολουθούν τα οχήματα που κινούνται από Ν. Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά τη Λεωφόρο Νίκης, η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από την Κουντουριώτου προς τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Μητροπόλεως.