Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Στην Αθήνα ο Νταβίντ Σασόλι στις 27-28 Μαΐου

Νταβίντ Σασόλι
Φωτογραφία: wikipedia

Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 27 και 28 Μαΐου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, προκειμένου να παραστεί στην τελετή για την 40ή επέτειο από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Πέμπτη 27 Μαΐου ο κ. Σασόλι θα μιλήσει στην επίσημη τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο για την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Πριν από την τελετή θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

tameio-anakampsis
TWENTY

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Τασούλα και θα μιλήσει στις κοινοβουλευτικές επιτροπές Ε.Ε. και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνόδου.

Την Παρασκευή 28 Μαΐου ο κ. Σασόλι θα επισκεφθεί τη φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά που έχουν ανάγκη «Η Κιβωτός του Κόσμου» και θα συναντηθεί με τον ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα