Αυτοκτόνησε 11χρονος κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης!

Ένας 11χρονος μαθητής που φοιτούσε στην ΣΤ΄ τάξη του δημοτικού έβαλε τέλος στη ζωή του

Ένας μαθητής μόλις 11 ετών από την Καλιφόρνια, αυτοκτόνησε την Τετάρτη την ώρα της τηλεκπαίδευσης, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη του San Joaquin County.

Το αγόρι πήγαινε στο δημοτικό σχολείο Woodbridge, το οποίο χρησιμοποιεί το μοντέλο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τότε που ξεκίνησε η σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με τη Sandra Mendez, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου του σερίφη το αγόρι έκανε μάθημα μέσω της εφαρμογής Zoom. Κάποια στιγμή απενεργοποίησε τον ήχο και την κάμερα. Η αδερφή του μικρού αγοριού βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και έκανε επίσης μάθημα μέσω διαδικτύου όταν άκουσε τον πυροβολισμό. Έτρεξε στο δωμάτιο του αδερφού της και μόλις τον βρήκε αναίσθητο στο πάτωμα, θανάσιμα τραυματισμένο ενημέρωσε το δάσκαλό της για το τι συνέβη και έτρεξε στους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο σερίφης στο Facebook την Τετάρτη, το αγόρι μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όπλο με το οποίο ο 11χρονος μαθητής έβαλε τέλος στη ζωή του ήταν καταχωρημένο στο όνομα ενός ενήλικα που έμενε στο ίδιο σπίτι.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι καθώς βάσει των προκαταρκτικών ευρημάτων ένας 11χρονος μαθητής από το δημοτικό σχολείο Woodbridge πέθανε εξαιτίας των τραυμάτων που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του», έγραφε η ανάρτηση. «Η έρευνα συνεχίζεται. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια και τους συμμαθητές του παιδιού».

Οι γονείς του άτυχου αγοριού υποστηρίζουν ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα με αυτή την άποψη διαφωνούν οι Αρχές καθώς πιστεύουν πως το παιδί αυτοκτόνησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM