Μητέρα πήδηξε στο κενό αγκαλιά με το μωρό της

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Χονγκ Κονγκ, όταν μια μητέρα πήδηξε στο κενό, έχοντας αγκαλιά το πέντε μηνών μωρό της.

Η 34χρονη μητέρα φέρεται να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και να πήδηξε στο κενό από το ρετιρέ στο οποίο διέμενε, έχοντας αγκαλιά την μόλις πέντε μηνών κόρη της.

Πρόκειται για την Luo Lili, η οποία ήταν το μοναχοπαίδι ενός πλούσιου Κινέζου επιχειρηματία, που ασχολείται στον χώρο των πολυτελών κατοικιών. Η ίδια είχε μια έντονη κοσμική ζωή, ενώ στο διαδίκτυο υπάρχουν φωτογραφίες της με την Χίλαρι Κλίντον και την Ρίτα Όρα.

Η Luo Lili μεγάλωνε μόνη της την κόρη της και όπως φαίνεται αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με αυτόν τον φρικτό τρόπο. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν διαλευκάνει ακόμα την υπόθεση αυτοκτονίας της, καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο ή σημείωμα που να δικαιολογεί αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Παράλληλα, η ίδια είχε έντονη παρουσία στο Instagram, όπου και ανέβαζε αρκετές φωτογραφίες με την κορούλας της. Μάλιστα, σε μια λεζάντα φωτογραφίας είχε γράψει συγκεκριμένα: «Αυτός είναι ο τρόπος του Θεού να μου δείξει ότι υπάρχει προοπτική στη ζωή. Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου αγαπημένη μου κόρη».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM