Τη βίασε στα 14 – Τον γνώρισε στα social media

Η ιστορία του κοριτσιού που την απήγαγε και τη βίασε ο άντρας που γνώρισε στα social media – Ήταν μόλις 14 και δεν άντεξε τον πόνο

Ένα λαμπερό και γεμάτο όνειρα κορίτσι από την πόλη Orange County της Καλιφόρνια η Κristin Helms, ήταν μόλις 14 χρονών όταν ένας 27χρονος άντρας από το Τέξας, ο Kiley Ryan Bowers μπήκε στη ζωή της και την κατέστρεψε για πάντα.

Μια μέρα η Kristin, ζήτησε από τους γονείς της Danielle και Robin Helms, να της αγοράσουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η μικρή μαθήτρια ήταν άψογη στα μαθήματά της και στα σπορ και οι γονείς της την χαρακτηρίζουν ένα υπάκουο και καλό παιδί. Έτσι συμφώνησαν να της αγοράσουν τον υπολογιστή που τόσο ήθελε με δύο όρους: να μη δημιουργήσει λογαριασμούς σε κανένα social media και να μη μιλήσει ποτέ με αγνώστους. Εκείνη συμφώνησε και οι γονείς της που τόσο την αγαπούσαν της αγόρασαν τον υπολογιστή.

Λίγους μήνες μετά, ο αδερφός της μικρής Kristin, ανακάλυψε ότι το κορίτσι είχε ανοίξει κρυφά λογαριασμό στο MySpace και ενημέρωσε αμέσως τους γονείς τους. Εκείνοι αποφάσισαν να κατασχέσουν τον υπολογιστή και δεν της επέτρεπαν να τον χρησιμοποιεί για περίπου 5μιση μήνες. Αυτό που οι γονείς δεν ήξεραν ήταν ότι η ανεπανόρθωτη ζημιά είχε ήδη γίνει. Η έφηβη κόρη τους είχε ήδη εμπλακεί διαδικτυακά με έναν 27χρονο άντρα, τον Kiley Ryan Bowers.

«Ήταν μόλις δύο ημέρες πριν τα γενέθλια της, ήταν 4 Ιουνίου του 2006, όταν την άκουσα να κλαίει με λυγμούς στο δωμάτιο της. Έτρεξα κοντά της και την ρώτησα τι έχει και τότε εκείνη είπε «Μαμά, πρέπει να σου μιλήσω. Με χρησιμοποίησε, με χρησιμοποίησε». Τότε τη ρώτησα ποιος τη χρησιμοποίησε και μου μίλησε για έναν 27χρονο άντρα από το Τέξας ο οποίος την προσέγγισε ηλεκτρονικά, της είπε ότι είναι όμορφη, της είπε ότι την αγαπάει και τελικά την παρέσυρε στο δωμάτιο ενός Motel όπου τη βίασε».

Η Kristin συνάντησε τον 27χρονη στο ξενοδοχείο στη μία  τα μεσάνυχτα, αφού οι γονείς της είχαν πέσει για ύπνο. Εκεί ο άντρας της επιτέθηκε σεξουαλικά και τελικά τη βίασε. «Το μόνο που αισθανόμουν ήταν ότι δεν προστάτεψα το παιδί μου. Μόνο αυτό σκεφτόμουν», είπε η αργότερα στην εκπομπή της Oprah η Danielle.

Η μικρή Kristin παρ΄όλο που συνάντησε το βιαστή της μόνο μία φορά, είχε δεθεί πολύ μαζί του σε σημείο να υποφέρει. «Μαμά, ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν να εμπλακώ τόσο πολύ συναισθηματικά», είπε στη μητέρα της.

Αρχικά το κορίτσι συμφώνησε να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία λέγοντας στη μητέρα της ότι σκοπεύει αν συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές ώστε να συλληφθεί ο 27χρονος. Λίγο καιρό μετά άρχισε να παρουσιάζει σημάδια κλινικής κατάθλιψης τόσο εξαιτίας τους τραυματικού γεγονότος της σεξουαλικής κακοποίησης, όσο και εξαιτίας του συναισθηματικού πόνου που ένιωθε. Όπως είπε η Danielle, η κόρη της βίωσε βαθιά ερωτική απογοήτευση γιατί αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον Bowers στο ξενοδοχείο εκείνος έγινε πολύ σκληρός και βίαιος μαζί της.

«Η κλινική κατάθλιψη είναι μία πολύ σοβαρή νόσος που έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στον θάνατο και η Kristin απλά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί όλο αυτό» δήλωσε η μητέρα της στην εκπομπή. 

Μία Κυριακή όλη η οικογένεια της Kristin έλειπε από το σπίτι. Όταν επέστρεψαν δεν τη βρήκαν εκεί. Η Danielle έψαξε στον κήπο όταν άκουσε τον σύζυγό της να ουρλιάζει από το πάνω πάτωμα. «Ούρλιαζε και ούρλιαζε και ούρλιαζε όπως δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου να ουρλιάζει. Μου φώναζε να πάρω την αστυνομία και το έκανα αμέσως. Τότε τον είδα να κατεβάζει την κόρη μας από το σκοινί με το οποίο είχε κρεμαστεί. Εκείνη την περίοδο η Kristin έπαιρνε αντικαταθληπτικά τα οποία της ανέβαζαν αρκετά τη διάθεση. Την προηγούμενη ημέρα είδαμε μαζί μία ταινία και με πήρε μία μεγάλη αγκαλιά. Το επόμενο πρωί ήταν πολύ χαρούμενη, ήρθε στο κρεβάτι μου και είπε «Γεια σου, μαμά, τι κάνεις»; αλλά εγώ βιαζόμουν και της είπα ότι πρέπει να φύγω και ότι θα την δω μόλις επιστρέψω. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα που έφυγα και δεν έμεινα στο σπίτι για να μιλήσω μαζί της» εξομολογήθηκε η Danielle.

«Παρόλα αυτά έδειχνε πραγματικά καλά. Απ΄ όσο γνωρίζουμε οι άνθρωποι που πάσχουν από κλινική κατάθλιψη και σκέφτονται να αφαιρέσουν τη ζωή τους περνούν από φάση μεγάλης χαράς και ευφορίας από τη στιγμή που παίρνουν την οριστική απόφαση να αυτοκτονήσουν»

Ο Kiley Ryan Bowers καταδικάστηκε σε μόλις 9 χρόνια φυλάκιση...

*Με πληροφορίες από το womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM