ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αυτοκτόνησε η 18χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού (photos)

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει μία 18χρονη από την Ιρλανδία, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού στις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ζάκυνθο.

Ο λόγος για την Τζούλι Κρόου, η οποία δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε στο νησί του Ιονίου το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ ήταν διακοπές με τους φίλους της. Όπως υποστηρίζει η μητέρα της, το τραύμα της την είχε «στοιχειώσει». Ένιωθε αβοήθητη και πίστευε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της.

Η συντετριμμένη μητέρα της νεαρής κοπέλας θέλησε να μιλήσει για αυτό. Σκοπός της ήταν να στείλει το δικό της μήνυμα για να μην πέσουν κι άλλα νεαρά παιδιά θύματα βιασμού όπως η κόρη της.

Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε κι άλλη επίθεση πριν τον βιασμό

Η 18χρονη Τζούλι Κρόου, την οποία νάρκωσαν και βίασαν, αυτοκτόνησε στις 4 Νοεμβρίου. Δηλαδή λιγότερο από τρεις μήνες μετά τη φρικτή εμπειρία της.

«Η Τζούλι που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βιασμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας στο νησί, την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Η πρώτη σημειώθηκε όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η δεύτερη όταν ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Το χρονικό του βιασμού της

Μόλις δύο βράδια μετά, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, όπου και έπεσε θύμα βιασμού. Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ μαζί με τα κορίτσια υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, πιθανότατα από τη Σουηδία, ο οποίος χόρευε μαζί τους. Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο άνδρας αυτός έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι να καταπιεί μαζί με αυτό.

Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να νιώθει ναυτία και λίγο αργότερα αποχαιρέτισε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του. Εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.

Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα. Εκείνη, όμως, ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η Τζούλι άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρισε αίμα στο κρεβάτι της.

Η νεαρή κοπέλα, έφερε επίσης μελανιές και μώλωπες στο σώμα της. Έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί», χωρίς όμως να ξέρει τι ακριβώς.

Η μητέρα της 18χρονης Τζούλι, Αννα, είναι σίγουρη πως η κόρη της είχε γίνει στόχος των δραστών από την αρχή. «Πιστεύω ότι η Τζούλι είχε γίνει στόχος. Θα ήταν ένα εύκολο θύμα υπό την έννοια ότι ήταν τόσο αθώα, εμπιστευόταν τους ανθρώπους».

Δείτε τις φωτογραφίες της άτυχης 18χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο:

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM