ΗΠΑ: Μία τραγελαφική εισβολή στο Καπιτώλιο

Οι περισσότεροι αδημονούσαν να φύγει το τυραννικό 2020, πιστεύοντας πως το 2021 θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συνέβη στις ΗΠΑ, μετά την απρόσμενη και συνάμα γελοία εισβολή στο Καπιτώλιο

Της Δέσποινας Τσίρου

Οι οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο προκειμένου να εμποδίσουν την επικύρωση της νίκης του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν. Η εισβολή τους δεν ήταν αναίμακτη, καθώς ‒σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες‒ οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται σε πέντε.

Μέσα σε όλο αυτόν τον διασυρμό, η τελευταία περιπέτεια, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ‒αν μη τι άλλο‒ ο Ντόναλντ Τραμπ, αποτέλεσε πηγή καυστικών σχολίων και τα ελληνικά memes πήραν «φωτιά».

Το Twitter… έδωσε ρέστα, παραλληλίζοντας την εισβολή στο Καπιτώλιο με τις αποκριάτικες στολές στη σειρά «Παρά πέντε» ή το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ κάποιοι τηλεθεατές φαίνεται πως εκνευρίστηκαν αισθητά με την αναβολή του επεισοδίου του «Survivor».

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amwrhkoukoumafka

 

 

αποκλειστική φωτό από το καπιτώλιο που μόλις ήρθε στα κεντρικά γραφεία Φιλιώ

Δημοσιεύτηκε από Φιλιώ στις Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Το… δούλεμα συνεχίστηκε κανονικότατα, αυτή τη φορά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προβαίνει σε χειραψία με τον Τζο Μπάιντεν, υποδηλώνοντας πως δεν θα είναι και τόσο τυχερός κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο.

 

Παράλληλα, η αστρολογία δεν θα μπορούσε να μην έχει βάλει το χεράκι της σε αυτή την κρίσιμη στιγμή των ΗΠΑ. Η αστρολόγος της καρδιάς μας, Λίτσα Πατέρα, είχε προβλέψει πως κάτι κακό θα γινόταν στις ΗΠΑ, κάνοντας λόγo για εκρηκτική μέρα. Δεν είχε και άδικο!

Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι έσπευσαν να δώσουν Νόμπελ Ειρήνης στον Νίκο Κοκλώνη, καθώς μετά το ντουέτο Βίσση - Βανδή, όλα είναι πιθανά. Ακόμη και η συμφιλίωση Τραμπ - Μπάιντεν.

nikos kokloni j2us

Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία ‒όπως φάνηκε‒ ήταν αναποτελεσματικά έως ανύπαρκτα. Έκτοτε η κλειδαριά στο Καπιτώλιο παρομοιάζεται ως… γαριδάκι.

klidaria garidaki

Τα memes που έγιναν viral για την εισβολή στο Καπιτώλιο

kapitolio isvoli

makridis kapitolio big brother

o aleksis tsipras troi snack

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM