AstraZeneca θρομβώσεις: Αυτό είναι το 39χρονο μοντέλο που έχασε τη ζωή του

μοντέλο astrazeneca
Πηγή: facebook

Τη ζωή της έχασε η 39χρονη Στεφανί Ντιπουά τη Δευτέρα (25/5) έπειτα από θρόμβωση σοβαρής μορφής. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπως επιβεβαίωσε στο SigmaLive ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου.

Πρόκειται για μοντέλο από τη Βρετανία, το οποίο λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της εξέφραζε δημοσίως ότι δεν αισθανόταν καλά. Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca στις 6 Μαΐου. Στις αναρτήσεις της στο Facebook έγραφε πόσο άσχημα ένιωσε μετά την πρώτη δόση, επισημαίνοντας ότι ήταν άρρωστη τις επόμενες ημέρες.

astrazeneca
Πηγή: Facebook

Στις 14 Μαΐου η Ντιπουά έκανε μια δεύτερη ανάρτηση για την κατάσταση υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις, ζαλάδες, πονοκέφαλο και δύσπνοια. Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι φοβόταν πως κόλλησε κορονοϊό, αλλά έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό.

Ο θάνατος της γυναίκας, η οποία ζούσε στην Κύπρο τους τελευταίους πέντε μήνες, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της, σε φίλους και συνεργάτες. Μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από τον Kamran Abassalty για την κηδεία της άτυχης γυναίκας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 3.005 λίρες.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα