Ρούλα Ρέβη: «Ας φωνάξουμε το όνομά του, αυτός να έχει την οργή μας»

Η Ρούλα Ρέβη ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση «γροθιά» στο στομάχι, όπου λέει πράγματα που περνάνε από το μυαλό όλων μας τις τελευταίες μέρες μετά τον ορυμαγδό καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, και ειδικότερα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών από διακεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη

– «Αν το φωνάξουμε όλοι μαζί, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση γεμάτη οργή προχώρησε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη με αφορμή τα όσα ακούγονται περί σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών από τον γνωστό σκηνοθέτη, ηθοποιό και δάσκαλο.

Όσα έγραψε η διάσημη φωτογράφος Ρούλα Ρέβη στο Instagram

Ειδικότερα, η φωτογράφος έγραψε στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Έχω θυμώσει... από όλα όσα άκουσα προσεκτικά και πιέζοντας την παρόρμησή μου, για να φανώ ώριμη ενήλικας, και να σκεφτώ, να ζυγίσω, γνωρίζοντας από μέσα ένα χώρο εργασίας πολύ καλά ανήκω κατά ένα μέρος μου σε αυτόν. Θέλω μόνο κάτι να ρωτήσω εδώ. Πού είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που έψαχναν τα σκουπίδια ανθρώπων διάσημων για να ανακαλύψουν μικρές βλακείες και να γεμίσουν τις τηλεοπτικές τους ώρες και τα ηλίθια φύλλα των περιοδικών τους? Πού είναι οι κρυμμένοι παπαράτσι που δεν άφηναν ζευγάρια να χωρίσουν με την ησυχία τους? Γιατί δεν είναι έξω από το σπίτι του παιδεραστή, αφού όλοι γνωρίζουμε το όνομά του? Γιατί δεν κρύβεται κανείς παιδιά μέσα σε αμάξι με τηλεφακό να τον φωτογραφίσει? Γιατί δεν έχουν λεφτά τα κανάλια να πληρώσουν πρόστιμο αν πουν το όνομά του δημόσια? Γιατί δεν ψάχνετε τα δικά του σκουπίδια έξω από το σπίτι του να δούμε τι θα βρούμε? Γιατί δεν πάμε κάτω από το σπίτι του όλοι μαζί να του πετάξουμε παιδικά παιχνίδια στο παράθυρο? Γιατί φοβόμαστε έναν δικηγοράκο που του βάζει λεφτά αυτός στην τράπεζα και δεν φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας? Τι θα μας κάνει? Θα μας κάνει μήνυση ένα σκουπίδι, ένας παιδεραστής? Είδα τη συνέντευξη του ανθρώπου στην τηλεόραση και θυμήθηκα πως ένοιωθα στα 15 και εγώ πώς θα μπορούσε κάποιος να με χειριστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αυτό το αγόρι που είδα. Ποσό αλήθεια είχαν τα μάτια του, είδατε πιο αληθινό βλέμμα τελευταία? Εγώ όχι, είδα 2 μάτια 15χρονου στο πρόσωπο ενός 40χρονου γιατί το βλέμμα του, ο φόβος του και το τεράστιο γιατί του φαίνεται ακόμα και σήμερα στα ματάκια του. Γιατί δεν λέμε αυτό το όνομα? Πού είστε δημοσιογράφοι? Εσείς δεν είστε που περιμένατε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του για να μας γεμίσετε με ανόητες πληροφορίες? Πηγαίνετε έξω από το σπίτι του, δώστε μας ένα πλάνο και μην πείτε τίποτα άλλο! Εμείς θα καταλάβουμε. Από τα μάτια. Όπως καταλαβαίνουμε τα μάτια ενός παιδιού, να είστε σίγουροι πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε και το βλέμμα ενός παιδεραστή ακόμα και από μακριά. Πηγαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας μια φορά με ουσία, βοηθήστε μας. Ας πούμε αυτό το όνομα. Αν το φωνάξουμε όλοι μαζί, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Αυτός να έχει την οργή μας #αίσχος».

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM