Νέα αποκάλυψη για Λιγνάδη: «Μου είπε ότι έχει σχέση με ένα αγόρι 16 ετών, δεν το έκρυβε»

Νέα αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήρθε στην επιφάνεια, καθώς, σύμφωνα με τη 40χρονη μάρτυρα, ο ίδιος δεν έκρυβε τη σχέση που είχε με ανηλίκους

Η 40χρονη μάρτυρας μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «T-live», αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος τής είχε πει ότι είχε σχέση με ένα 16χρονο αγόρι και δεν το έκρυβε, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου φαίνεται να γνώριζαν.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:

«Ο ίδιος μού αποκάλυψε ότι είχε σχέση με ανήλικους. Δεν είμαι ηθοποιός, όπως με παρουσιάζουν τα Μέσα, και δεν ήμουν 19 χρόνια σύντροφός του. Με τη μαρτυρία μου πήγα να κάνω κάτι καλό. Είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τον χώρο. Κάποια στιγμή είχαμε κάνει σχέση, μετά δεν προχώρησε, αλλά κρατήσαμε φιλικές επαφές.

Εγώ έφυγα και ζούσα πολλά χρόνια εκτός Αθηνών και επέστρεψα κάποια χρόνια αργότερα. Όταν γύρισα, το 2016, αρχίσαμε να μιλάμε αραιά και πού, βρεθήκαμε μία φορά να τα πούμε και ο ίδιος μού είπε ότι έχει σχέση με ένα αγόρι 16 ετών. Του απάντησα πως είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνει και ότι, αν μπορούσα να το κάνω, θα πήγαινα στην αστυνομία. Εκείνος μου είπε ότι δεν βλέπει πού υπάρχει πρόβλημα. Αντέδρασε όταν του είπα ότι θα πάω να τον καταγγείλω. Άρχισε να με απειλεί.

Προσπαθούσα να του πω να πάει σε έναν ειδικό για την περίπτωσή του και να σταματήσει να το κάνει. Εκείνος με απείλησε, μου είπε: "Θα καταστρέψω τη ζωή σου, θα καταστρέψω τη ζωή της οικογένειάς σου, θα σε σκοτώσω". Ακούγοντας, τελευταία, όλες αυτές τις μαρτυρίες πήρα την απόφαση να καταθέσω. Είναι δυνατόν να μην το έκανα; Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαιναν κι άλλοι. Όλο το θέατρο βούιζε με αυτή τη συμπεριφορά του, δεν το έκρυβε πουθενά. Όλοι γνώριζαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM