«GNTM» - Κατερίνα Πεφτίτση: «Έμεινα στον δρόμο, κοιμόμουν στο παγκάκι»

Η πρώην παίκτρια του «GNTM», Κατερίνα Πεφτίτση, μιλά για την ζωή της

Το plus size μοντέλο, Κατερίνα Πεφτίτση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», ήταν καλεσμένη στην εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα».

«Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός»

Αρχικά, είπε: «Είναι το όνειρό μου να κάνω τον κόσμο να γελάω. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είμαι ένα άτομο που πεισμώνει. Πήγα σε Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο που αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Οι γονείς μου στην Πιερία ήθελαν να κάνω κάτι. Εγώ δεν άκουσα τίποτα». Και συμπλήρωσε: «Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί, γιατί ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου που είχαν χωρίσει όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Πήγαινα σε σπίτια φίλων μου και ήθελα να νιώσω οικογένεια».

«Προσπάθησα πολύ σε αυτόν τον χώρο»

Στη συνέχεια, το νεαρό μοντέλο θέλησε να αναφερθεί στον αγώνα που έδωσε η μητέρα της να μεγαλώσει εκείνη και την αδερφή της, έχοντας και μία γιαγιά με άνοια στο σπίτι. Ειδικότερα, είπε: «Η μητέρα μου είναι πρώτα φίλη μου». Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν άρχισα να παίζω σε παραστάσεις κατάλαβα ότι το χειροκρότημα και το γέλιο του κόσμου με χαροποιεί. Προσπάθησα πολύ σε αυτόν τον χώρο».

«Το "όχι" για μένα δεν υπήρχε»

«Ήρθα στην Αθήνα στα 18 για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχα τρέλα, είχα μόνο το όνειρό μου. Δούλευα καλοκαίρι για να μαζέψω κάποια χρήματα για να το κάνω αυτό. Η μητέρα μου αντιδρούσε. Το "όχι" για μένα δεν υπήρχε», συμπλήρωσε η ίδια.

«Ήρθα στην Αθήνα χωρίς στον ήλιο μοίρα»

Και συνέχισε: «Ήρθα στην Αθήνα χωρίς στον ήλιο μοίρα. Πέρασα από διάφορα πράγματα. Θυμάμαι ότι για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα και δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο. Δεν είχα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι. Περίμενα τα αποτελέσματα και είπα ότι δεν θα φύγω. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το Εθνικό, δεν πέρασα στην πρώτη φάση. Μπήκα σε άλλη σχολή».

«Έπρεπε να προβώ σε επέμβαση άμεσα»

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει για να αφαιρέσει το κότσι της. Η ίδια είπε: «Έπρεπε να προβώ σε επέμβαση άμεσα. Έκανα το χειρουργείο και εκεί ήταν ένα κομβικό σημείο, γιατί έπρεπε να μείνω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και σε αναπηρικό αμαξίδιο. Σταμάτησα τελείως την άσκηση».

«Ήμουν με τα πόδια πάνω και έβλεπα ταινίες»

Και εξήγησε: «Ήμουν με τα πόδια πάνω και έβλεπα ταινίες. Τότε πήρα κιλά. Είχα πάθει μια κατάθλιψη, είχα βάλει αρκετά κιλά, αισθανόμουν λες και με είχαν τσιμπήσει μέλισσες, σιχαινόμουν το σώμα μου. Είχα βρει μία καλή δουλειά και είπα θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM