Παπαβλασοπούλου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τo GNTM

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
© Instagram

Το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μίλησε στην κάμερα του «Open Tv» για τη συμμετοχή της στο GNTM, αλλά και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Η ίδια  θα είναι η τέταρτη κριτής στο GNTM, δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη, που συνεχίζουν κανονικά.

Οι δηλώσεις της

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή.

Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το βιογραφικό της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Η νέα κριτής του GNTM έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών, όπως του Jean Paul Gaultier, όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Σήμερα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 ετών και μέχρι πρότινος έμενε στο Λος Άντζελες, ενώ έχει κάνει φωτογραφίσεις για πολύ γνωστά περιοδικά μόδας όπως το«Vogue» και το «Elle».

H ίδια είχε δηλώσει συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο χώρο της μόδας από τότε που ξεκίνησα, το 2003, ως μαθήτρια. Ήμουν τυχερή για όλες τις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν πολλά περιοδικά, fashion weeks και πολλοί πελάτες που φωτογράφιζαν τις collection τους. Αν και δεν ανήκω στη «χρυσή εποχή» του modeling της δεκαετίας του ΄90, νιώθω ικανοποιημένη με τα όσα έχω καταφέρει ως μοντέλο. Σήμερα έχουν μείνει πολύ λιγότερες αξιόλογες δουλειές, ενώ ο αριθμός των μοντέλων όλο και αυξάνεται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετή δουλειά για όλους. Θέλω όμως να σκέφτομαι θετικά για το μέλλον και βλέπω παράλληλα κάποιους σχεδιαστές και νέα brands που έχουν ως βάση τους την Ελλάδα να κάνουν καλές προσπάθειες και πολύ δημιουργικές δουλειές»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα