Μπάρτζης: Ο βάζελος αγρότης του Survivor και τα συνθήματα κατά του Σπανούλη

Νίκος Μπάρτζης Survivor
© Facebook

Ο αγρότης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, έχει καταγωγή από την Κόρινθο και εκτός από την γη και τα ζώα ασχολείται και με τον χώρο του αθλητισμού.

Βλέποντας τις αναρτήσεις του, καταλαβαίνουμε πως είναι θερμός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και δε διστάζει να πει τη γνώμη του για την ομάδα και τους παίκτες της.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Μπάρτζης επιτίθεται στον Βασίλη Σπανούλη, δηλώνοντας με έντονο ύφος πως ο γνωστός μπασκετμπολίστας διάλεξε τα χρήματα. Πιθανότατα και κρίνοντας από την ημερομηνία της δημοσίευσης που έγινε το 2011, ο παίκτης του φετινού Survivor, αναφέρεται στην μεταγραφή που είχε πάρει ο Βασίλης Σπανούλης στον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω τον ΠΑΟ.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε υπογράψει τότε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με συνολικές αποδοχές 7,2 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Μπάρτζης ήταν μόλις 16 ετών, όταν έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Μπάρτζης για Σπανούλη
© Facebook

Οι δηλώσεις του Σπανούλη για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε δηλώσει εκείνη την χρονιά για τη νέα του ομάδα: «Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι. [...] Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και για αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα