«Survivor»: Το ξέφρενο πάρτι της ένωσης με Jason Derulo και η επική... τούμπα του Μπάρτζη

Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είχε χορό, τραγούδι, φαγητό... αλλά και πηγαδάκια 

Χθες στους δέκτες μας προβλήθηκε το ξέφρενο πάρτι της ένωσης του «Survivor», ενώ οι παίκτες από την μπλε και την κόκκινη ομάδα είχαν την ευκαιρία έπειτα από 3,5 μήνες να κάνουν μπάνιο, να ντυθούν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Το χθεσινό επεισόδιο είχε απ' όλα – από διαγωνισμό τραγουδιού και κοκτέιλ πάρτι μέχρι χορούς με τα τραγούδια του Jason Derulo.

Αρχικά, είδαμε χθες τους παίκτες της μπλε ομάδας να εγκαταλείπουν την παραλία τους, καθώς θα μεταφερθούν στην παραλία της κόκκινης ομάδας. Αφότου οι παίκτες ντύθηκαν, πλύθηκαν και χτενίστηκαν, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους. Εκεί είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να μιλά στον Τριαντάφυλλο και να «στάζει»... φαρμάκι για την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε από το μηδέν για όλους μας. Αν κάποιος θέλει να κρατήσει τα παλιά, ας τα κρατήσει. Τριαντάφυλλε, δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που μου ‘φαγε τα σωθικά. Μ’ έτρωγε, δεν ήθελε να κερδίζω. Πολύ κακός άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια για την Άννα Μαρία.

Βέβαια, πέρα από τα κοκτέιλ, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα χορταστικό γεύμα, με την υπογραφή του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Στη συνέχεια όλοι οι διαγωνιζόμενοι δοκίμασαν την τύχη τους στο τραγούδι σε έναν διαγωνισμό καραόκε, με τους Τριαντάφυλλο, Ελευθερία Ελευθερίου και Ηλία Μπόγδανο να βγαίνουν εκτός συναγωνισμού. Νικήτρια αναδείχτηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία θα παρευρεθεί και του χρόνου στο πάρτι ένωσης, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Μέσα σε όλα βέβαια, στον διαγωνισμό καραόκε σημειώθηκαν και κάποια ευτράπελα, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης –λίγο από τον χορό, λίγο από το ποτό– έπεσε πάνω στη σκηνή, με τον παίκτη να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

https://www.youtube.com/watch?v=t6cl37zNUWs

Η βραδιά κορυφώθηκε με τον ερμηνευτή Jason Derulo,  ο οποίος –όπως κάθε φορά– μάγεψε με τις χορευτικές του ικανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM