Πιτσούλη κατά Μπάρμπα: «Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος»

Πηνελόπη Πιτσούλη
© NDP

 Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη παρενέβη τηλεφωνικά στο «Πρωινό», παίρνοντας θέση για τα σχόλια της Βάνας Μπάρμπα περί στήριξης στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου»

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμά της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο αυτών των ανθρώπων, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική και ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους. Εγώ ως μάνα που έχω μια κόρη, ως γιαγιά που έχω δύο εγγονές και ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους. Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδομένου.

Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου, κάποιοι άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη, είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άνδρα της. Και εγώ είμαι 56 χρόνια παντρεμένη. Αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει καμία, τότε θα είμαι με όλους τους άλλους και θα τον δείρω».

«Η Βάνα Μπάρμπα να κρατήσει τις απόψεις της για τον εαυτό της»

«Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος! Δεν θα βάλουμε τη συνάδελφο Βάνα Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Εάν πιστεύει αυτό που πιστεύει, να το κρατήσει για τον εαυτό της, γιατί είναι δικαίωμά της να υποστηρίζει αυτούς τους δύο κυρίους και να τους θαυμάζει. Μέχρι εκεί όμως. Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα όταν τα ακούσουν αυτά. Καλά έκαναν και τα κατήγγειλαν. Είμαστε όλοι με το μέρος αυτών των γυναικών».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα