«Άγριες Μέλισσες»: Για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 μίλησε ο Νίκος Ψαρράς, που υποδύεται τον «Σταμάτη», τον τηλεοπτικό σύζυγο της Θεοφανίας Παπαθωμά.
Ακόμη ένας θεατρικός ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες. Πώς σε έπεισαν η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος;Πραγματικά για εμένα αυτή η τηλεοπτική συνεργασία είναι ένα θείο δώρο. Όταν με συνάντησε ο Λευτέρης Χαρίτος μού είπε: «Νίκο, έχω ένα ρόλο για σένα, αλλά είναι τόσο κόντρα τύπος μ’ αυτό που είσαι εσύ, που πιστεύω αυτό και μόνο θα πρέπει να σε ιντριγκάρει. Θα υποδυθείς ένα μεγάλο λαμόγιο, έχεις κάποιες επιφυλάξεις γι’ αυτό;». Αυτή η επισήμανση μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Του είπα αμέσως το ναι. Ξεκίνησα αμέσως γυρίσματα και δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι στο πρώτο γύρισμα των Μελισσών έπαιξα οχτώ σκηνές. Μιλάμε για ζόρι. Αλλά μόλις είδα τη Θεοφανία Παπαθωμά, τον Γιώργο Γάλλο, τον Γιώργο Ηλιόπουλο, ηθοποιούς με τους οποίους έχω παίξει μαζί στο θέατρο και στην τηλεόραση, ένιωσα ασφάλεια. Όταν μπαίνεις σε μια σειρά με τεράστια επιτυχία, που ήδη “τρέχει”, πρέπει αμέσως να γίνεις κομμάτι της και να μη μοιάζεις με ξένο σώμα.
Τι σου αρέσει στις Άγριες Μέλισσες;
Το σενάριο. Είχα δει τα πρώτα δέκα επεισόδια και με είχαν καθηλώσει, είχα ενθουσιαστεί. Μετά ξεκίνησα πρόβες για τον Άμλετ και ήταν αδύνατο να παρακολουθήσω το σίριαλ, ωστόσο, το έβλεπα στο κανάλι του ΑΝΤ1 στο Youtube και η γυναίκα μου μαζί. Εδώ θέλω να σας αποκαλύψω κάτι: Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Λευτέρης Χαρίτος μού είχαν προτείνει έναν άλλο ρόλο αρχικά, με το που ξεκίνησε η σειρά, αλλά δεν μπορούσα λόγω θεάτρου. Όταν ξεκίνησε το σίριαλ, έλεγα από μέσα μου «μα, τι κρίμα που δεν μπόρεσα να πω ναι, που δεν είχα το χρόνο», αλλά είχα δώσει το λόγο μου στους θεατρικούς παραγωγούς. Όμως τελικά η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια και ο ρόλος του Σταμάτη για μένα υποκριτικά ήταν η μεγάλη έκπληξη.
Πρώτος και καλύτερος θα τη στήσει στον τοίχο. «Φόνισσα» θα φωνάξει κι αυτός. Η Μαρία Κίτσου στη δίκη και στη φυλακή θα περάσει έναν γολγοθά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- ΔΕΘ: Μητσοτάκης: Τι είπε για τις αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία
- Νούσιας για μάσκα – «Πώς μπορεί ένα παιδί να βρίσκεται έξι ώρες κάτω από αυτή την πίεση;» (vid)
- Μητσοτάκης: Η αποχώρηση του πρωθυπουργικού ζεύγους από τη ΔΕΘ (αποκλειστικές φωτογραφίες)
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM
*Η συνέντευξη δόθηκε στο ένθετο «Enjoy»