«Άγριες Μέλισσες»-Στάνκογλου: «Είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκα σε αυτή τη συγκυρία» (vid)

Ο Γιάννης Στάνκογλου μετά το συγκλονιστικό φινάλε του ως Θωμάς Κυπραίος, στη δημοφιλή δραματική σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, μιλά στη Φωλιά των Κου Κου και αποκαλύπτει όσα του άφησε η συμμετοχή του.

Μπορεί ο Θωμάς Κυπραίος να έβαλε τέλος στη ζωή του με έναν μοναδικά συγκλονιστικό αποχαιρετισμό στις Άγριες Μέλισσες, και ήδη ο Γιάννης Στάνκογλου να βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας σειράς όπου πρωταγωνιστεί, ωστόσο ο ηθοποιός μιλά για όσα τον έμαθε και όσα του άφησε η συμμετοχή του στη σειρά του ANT1.

Ο λατρεμένος Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου, αποκαλύπτει όσα θα τον συντροφεύουν για πάντα με αφορμή τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

«Ένιωσα και νιώθω από τον κόσμο την αγάπη»

Ο ίδιος, ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Πήρα πολύ μεγάλη αγάπη από το κοινό με αυτή τη σειρά. Και μάλιστα, έχοντας στην πλάτη μου έναν ρόλο, έναν χαρακτήρα, ο οποίος δεν είναι εύκολα συμπαθής με τα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά, ένιωσα και νιώθω από τον κόσμο την αγάπη. Τουλάχιστον γι’ αυτό που κι εγώ ο ίδιος έδωσα για λίγο στη σειρά αυτή. Είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκα σε αυτή τη συγκυρία με αυτούς τους συνεργάτες. Θα μου λείψουν αλλά πάμε γι’ άλλα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA όπου και πρωταγωνιστεί, «Σχεδόν ενήλικες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM