«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη μαθαίνει ποιος σκότωσε τον πατέρα της

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Ελένη Σταμίρη μαθαίνει ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα της.

Ο Κωστής Σαββιδάκης,  αναφέρθηκε στην πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες», Ελένη Σταμίρη, δηλώνοντας πως θα μάθει ποιος σκότωσε τον πατέρα της, Γιώργη.

Η πρωταγωνίστρια «Ελένη» στις Άγριες Μέλισσες θα μάθει μέσω του Μάνου Βόσκαρη τι έγινε τότε που πέθανε ο πατέρας της.

Εσείς ως παπάς γνωρίζετε τα περισσότερα αν όχι όλα μυστικά των ανθρώπων του χωριού. Ποιο μεγάλο μυστικό πιστεύετε ότι δεν έχει αποκαλυφθεί που θα συνταράξει το Διαφάνι;

Με «στριμώχνετε», αλλά θα σας πω. Όχι ως παπάς γιατί δεν μου το έχουν εξομολογηθεί αυτό, αλλά ως Κωστής. Είναι το μυστικό του Δούκα που αυτός έβαλε το γιο του τον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης. Όταν το μάθει η Ελένη –και σε αυτό μάλλον θα βάλει το χεράκι του ο Βόσκαρης, γιατί μην ξεχνάτε ότι ήταν φίλος του Σέργιου- εκεί θα δούμε την κορύφωση του δράματος.

Τι θα συμβεί; Μας μιλήσατε και για μελλοντικούς φόνους…

Ειλικρινά δεν το γνωρίζω αυτό. Αν όμως αντιδράσει ως η Ελένη που ξέρουμε, η οποία δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της, τότε θα πάρει την καραμπίνα και θα «καθαρίσει» τον Δούκα. Εγώ ως παπάς που ξέρω τη Λενιώ, έτσι θα αντιδρούσε.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: on time