GNTM: Δείτε την Μαριαγάπη να ποζάρει με σέξι εσώρουχα

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αν και αποχώρησε από το reality μοντέλων του Star, φαίνεται πως έχει μέλλον στο χώρο της μόδας και οι πόζες της το αποδεικνύουν περίτρανα

Η Μαριαγάπη του GNTM ήταν μια από τις παίκτριες που είτε θα την αντιπαθούσε, είτε θα την συμπαθούσε κανείς. Δεν υπήρχε μέση λύση.

Κατά τη διάρκεια του GNTM την είδαμε να ξεσπάει συχνά πυκνά σε κλάματα, εξαιτίας της πίεσης που ένιωθε. Μάλιστα, οι κριτές της έλεγαν πως αυτό θα πρέπει να το διορθώσει, καθώς αυτή η δουλειά δεν χωράει πιέσεις και συναισθηματισμούς.

 

Ωστόσο, ακόμα και εκείνοι που δε της είχαν ιδιαίτερη αδυναμία, δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν πως μοντελικά έστω, έχει αρκετά εφόδια. Ψηλόλιγνη, με elegant παρουσιαστικό και «γεννημένη» για πασαρέλα.

i mariagapi na piani to prosopo tis ke na pozari

Η σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Και τώρα που αποχώρησε βέβαια από το Greece's Next Top Model, συνεχίζει να απασχολεί. Κυρίως βέβαια για την σχέση της με τον Αιμιλιάνο, ο οποίος παραμένει εντός του παιχνιδιού και είναι στον αγώνα για την διεκδίκηση του τίτλου.

o emiliano ke i mariagapi

Τα πρώτα της βήματα και η μητέρα της

Βέβαια, η Μαριαγάπη, και πριν τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, είχε επαφή με το χώρο και είχε ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στη μόδα, με αρκετές συνεργασίες, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Μάλιστα, η μητέρα της, η οποία είναι πρώην μοντέλο τη στηρίζει ένθερμα και βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα. Να σημειωθεί εξάλλου πως το νεαρό μοντέλο κληρονόμησε το στυλ και τη φινέτσα από τη μητέρα της, Κατερίνα Βελούδου.

Η Μαριαγάπη πιο sexy από ποτέ

Επίσης, αν ανατρέξει κανείς στο Instagram της πρώην παίκτριας του GNTM, θα δει αρκετές φωτογραφίες της από δουλειές που έχει κάνει. Βέβαια, για πολλούς, εκείνες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με τα εσώρουχα.

Δείτε την sexy φωτογράφηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM