«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη αποκαλύπτει τους βιασμούς του Βόσκαρη

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Ελένη θα αποκαλύψει τους βιασμούς του Βόσκαρη και όσα πέρασε στα χέρια του.

Το μένος του Βόσκαρη για την Ελένη δεν έχει τελειωμό, με αποτέλεσμα να την στείλει ξανά στη φυλακή. Ωστόσο, η Ελένη δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα αποκαλύψει τους βιασμούς του Βόσκαρη, φέρνοντας για άλλη μια φορά κύμα εξελίξεων στις «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με το «MYtv» ο Βόσκαρης πρόκειται να φτάσει τον στόχο του και η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου. Ωστόσο, ο Νέστορας Θυσιάζεται για να τη σώσει. Από την άλλη, ο Τάκης διασύρει τη Δρόσω στο Διαφάνι, ενώ ο Νικηφόρος την πιάνει στα πράσα με τον Κωνσταντή.

Η Σοφούλα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με την απόφαση της να εγκαταλείψει τους γονείς της και το σπίτι της και να παντρευτεί με τον Βόσκαρη. Η Ελένη, όμως, που δίνει αγώνα προκειμένου να τον κλείσει στη φυλακή, δεν σκοπεύει να την αφήσει απροστάτευτη στα χέρια του. Έτσι, προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Αλέξη.

Ο Βόσκαρης να οδηγείται στον εισαγγελέα

Κι ενώ οι ώρες περνούν, ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της κόρης τους με τον Βόσκαρη. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο... και στης Ελένης. Η καταγγελία της τελευταίας φτάνει στα σωστά χέρια με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια.

Η Ελένη αποκαλύπτει τα πάντα για τον Βόσκαρη

Η αποκάλυψη της Ελένης, όμως, για όσα πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Αίγα αργότερα, ο Γραμματικός, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν και άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, καθώς ακόμη δεν έχουν στα χέρια τους αποδείξεις για όσα έχει διαπράξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM