«Άγριες Μέλισσες»: Ο μικρός Σέργιος ταράζεται ανεπανόρθωτα

Συνταρακτικές θα είναι οι προσεχείς εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο μικρός Σέργιος θα δει κάτι που θα τον ταράξει έντονα

Ο μικρός Σέργιος, που έχει κλέψει τις καρδιές όσων παρακολουθούν τις «Άγριες Μέλισσες», θα διαβάσει κάτι στις εφημερίδες που θα τον κλονίσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv», η αποκάλυψη του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες» πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη έχει συγκλονίσει τον Νικηφόρο. Ο ίδιος δεν μπορεί να συγχωρέσει στον εαυτό του ότι ακόμη μία φορά έπεσε θύμα του Δούκα και ότι ο πατέρας του τον εξαπάτησε προκειμένου να αποκτήσει ξανά εξουσία. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά θα καταλήξει σε αδιέξοδο, γεγονός που θα τον ρίξει περισσότερο ψυχολογικά.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα είναι ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω και προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία για να μη διαλυθούν όλα στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Κωνσταντής συνεχίζει να υποστηρίζει τη Δρόσω, παρά τον χωρισμό τους, ενώ η Μυρσίνη προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Τις επόμενες μέρες, το Διαφάνι, πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Πηνελόπη άγριες μέλισσες

Η Πηνελόπη ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σε άκρη στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τόσο οι αδελφές Σταμίρη όσο και οι Σεβαστοί βιώνουν μεγάλη χαρά στα σπιτικά τους. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν γιορτή, καθώς η Πηνελόπη είναι έγκυος, ενώ λίγο μετά η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά.

Παρίσι: Η μόνη διέξοδος για τον Νικηφόρο και την οικογένειά του

Ωστόσο, ο Νικηφόρος δεν δείχνει να συμμερίζεται τη χαρά της οικογένειάς του, βυθίζεται σε θλίψη και συνειδητοποιεί πως από τη στιγμή που πήγε στο Διαφάνι άλλαξε όλη του η ζωή. Έτσι, παίρνει μια καθοριστική απόφαση στις «Άγριες Μέλισσες» για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το χωριό. Εκείνη αιφνιδιάζεται, καθώς νιώθει να απομακρύνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο από τον άνδρα της και δεν ξέρει αν μπορεί να τον ακολουθήσει. Όμως, όλα ανατρέπονται τις επόμενες μέρες.

νικηφόρος άγριες μέλισσες

Ο μικρός Σέργιος μαθαίνει τον λόγο που η Ελένη μπήκε φυλακή

Ένα νέο πρόβλημα ξεσπάει στις «Άγριες Μέλισσες», στο σπίτι των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης. Ο μικρός ανακαλύπτει με τον χειρότερο τρόπο τον πραγματικό λόγο που η θεία του μπήκε στη φυλακή και ταράζεται ανεπανόρθωτα. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά και δείχνει αμετανόητη, παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Πιστεύει ότι ίσως μόνο έτσι καταφέρουν να μεγαλώσουν τον μικρό χωρίς προβλήματα, εντάσεις και συγκρούσεις με τις οικογένειές τους. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά πως η Δρόσω δεν θα δεχτεί μια τέτοια απόφαση τόσο εύκολα και θα κάνει τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες» για να τους σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM