«Άγριες Μέλισσες»: Οι τηλεθεατές περίμεναν με αγωνία την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 στους δέκτες τους, καθώς είχε σταματήσει σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο.
Οι τηλεθεατές όμως, φαίνεται ότι έγιναν έξαλλοι με την ερωτική σκηνή της Δρόσως και του Νικηφόρου.
Στο πρώτο επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών» της νέας χρονιάς οι τηλεθεατές περίμεναν να παρακολουθήσαν πώς θα εξελιχθεί η περιπέτεια της Δρόσως και του Νικηφόρου. Η μικρή αδελφή Σταμίρη είχε προκαλέσει τον άντρα της αδελφής τους και εκείνος δεν μπόρεσε να της αντισταθεί, με αποτέλεσμα να προδώσει την σύζυγό του.
«Αγριες Μέλισσες»: Χαμός στο Twitter με την Δρόσω και τον ΝικηφόροΟι τηλεθεατές των «Άγριων Μελισσών», που σχολιάζουν ασταμάτητα μέσω Twitter, δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να στάζουν φαρμάκι για τη Δρόσω και τον Νικηφόρο.
- Αφήστε, διάβασα τα τέρατα για τη συνέχεια. Η Δρόσω έγκυος από το Νικηφόρο,κλειδωμένη στο υπόγειο για 9 μήνες και μετά θα δώσει το παιδί στην Ασημινα,η οποία μαζί με τον Νικηφόρο θα το μεγαλώσουν στο Σεβαστοσπιτο.
- Δρόσω αύριο τηλεφωνική στην Καινούριου
- Δρόσω με τί μούτρα κοιτάς την Ασημίνα ???
- Η Δρόσω εν τω μεταξύ δεν ήθελε τον τραγουδιάρη γιατί τα είχε και με την άλλη…. μία χαρά όμως πήγε με τον παντρεμένο
- Η Δρόσω πάντως κολλάει για κόρη του Μιλτιάδη. Εχουν και οι δυο ήρεμα πρόσωπα, δεν δίνουν δικαιώματα είναι οι καλοί του χωριού και στην πραγματικότητα έχουν πάει με όλο το χωριό
Ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν.