Survivor: Εντός ή εκτός παιχνιδιού η Σοφία μετά τον τραυματισμό της;

Η Σοφία Μαργαρίτη κατέβαλε κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια για να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο, ο τραυματισμός της αφήνει εντός του παιχνιδιού... ή εκτός;

Η εμφάνισης της Σοφίας Μαργαρίτη με γύψο στο πόδι μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της σόκαρε τους παίχτες της κόκκινης ομάδας του Survivor και πλέον, εγείρει προβληματισμούς για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Εντός ή εκτός η Σοφία τελικά;

Μένει ή φεύγει η Σοφία Μαργαρίτη από τον Άγιο Δομίνικο;

Έπειτα από αυτόν τον τραυματισμό της, το μέλλον της Σοφίας είναι αβέβαιο, καθώς πλέον δε θα είναι σε θέση να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ομάδα, τόσο στις δουλειές της καλύβας, όσο και αγωνιστικά.

Μάλιστα, πέρα από το προφανές, δηλαδή τον γύψο στο πόδι της, δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε και την ξαφνική της αποχώρηση από το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, όπου την είδαμε α σφαδάζει από τους πόνους.

Ο τραυματισμός της Σοφίας, όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά σοβαρός, και γι' αυτό, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η ίδια πρόκειται να ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: Θα υπάρξει αντικατάσταση της Σοφίας εφόσον αποχωρήσει; – Επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη;

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής, δεν αποκλείεται η επιστροφή κάποιου παίκτη προκειμένου να αντικατασταθεί η Σοφία Μαργαρίτη. Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εκπομπής επισημαίνει πως η τελική απόφαση βρίσκεται στα χέρια της παραγωγής του παιχνιδιού.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» πάντως, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, επικοινώνησε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο η Ανθή Σαλαγκούδη.

Δείτε παρακάτω:

 

Μένει να δούμε λοιπόν αν τελικά η Σοφία θα πάρει, με δική της πρωτοβουλία, το αεροπλάνο της επιστροφής, και αν ναι, ποιος παίχτης θα την αντικαταστήσει και θα ενταχθεί εκ νέου στη κόκκινη ομάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM