«Άγριες Μέλισσες»: Οι αδελφές Σταμίρη μαθαίνουν πως η μητέρα τους δολοφονήθηκε

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς οι αδελφές Σταμίρη θα ανακαλύψουν πως η μητέρα τους δολοφονήθηκε

Οι αδελφές Σταμίρη έχουν χάσει και τους δύο τους γονείς, ενώ πιστεύουν πως η μητέρα τους, Βαλεντίνη, πέθανε από ατύχημα στο ποτάμι.

Παρ' όλα αυτά, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή τους, καθώς μαθαίνουν πως η μητέρα τους δολοφονήθηκε. Παράλληλα, μαθαίνουν πως και ο θάνατος του πατέρα τους, Γιώργη Σταμίρη, δεν προέκυψε από φυσικά αίτια, αλλά από δηλητήριο που του έδωσε κρυφά ο Σέργιος με την εντολή του Δούκα.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό θα φέρει έντονη σύγκρουση στα ζευγάρια των οικογενειών Σταμίρη - Στεβαστού. Μεγάλο ρήγμα θα υπάρξει στη σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, αλλά αυτό δεν θα είναι το μόνο ζευγάρι που θα κλονιστεί.

Μιλτιάδης Βαλεντίνη άγριες μέλισσες

Μπορεί η Ελένη να δέθηκε επιτέλους με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πλευρό του αγαπημένου της Λάμπρου, αλλά τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη μαθαίνοντας πως η μάνα της δολοφονήθηκε, θα στραφεί εναντίον του πεθερού της Μιλτιάδη, κατηγορώντας τον πως γνώριζε και απέκρυπτε την αλήθεια.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μιλτιάδης με τη Βαλεντίνη είχαν παράνομο δεσμό και μάλιστα υπήρχε η υπόνοια πως η Δρόσω είναι παιδί του Μιλτιάδη, κάτι που τελικά δεν ίσχυε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM