Survivor - Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης και κέρασε γλυκά

Ο παρουσιαστής κέρασε γλυκά όλους τους παίκτες

Πίσω στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο οποίος και λόγω της γέννησης του 4ου παιδιού του είχε μεταβεί στην Ελλάδα για πέντε μέρες. Ως προσωρινός αντικαταστάτης ήταν ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος και κατάφερε να κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του με τα λεγόμενα του.

Ο παρουσιαστής εξέλαβε τις θερμές ευχές των παικτών, αλλά δεν τους άφησε με το παράπονο, καθώς τους κέρασε όλους γλυκά πριν το παιχνίδι ερωτήσεων. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ, σας στέλνει χαιρετίσματα. Να ευχαριστήσω αρχικά τον Ατζούν που ήρθε και σας κακόμαθε και καλά περάσατε. Και πολύ χάρηκα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έδωσε τη δυνατότητα να γυρίσω για πέντε μερούλες στην Ελλάδα να δω το τέταρτο τέκνο».

Η ανάρτηση του παρουσιαστή 

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στην ανάρτησή του μετά τη γέννηση της κόρης του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!!#newbaby #babygirl #number4».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM