«Survivor» – Κονδυλάτος: «Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν δίστασε, ακόμη μία φορά, να κάνει αποκαλύψεις αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο – Τι αποκάλυψε για Ανθή Σαλαγκούδη και Τριαντάφυλλο;

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο «Survivor» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στη «σχέση» του με την πρώην συμπαίκτριά του Άνθη Σαλαγκούδη.

«Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά»

Αρχικά είπε: «Πότε να μιλήσω με την Ανθή Σαλαγκούδη; Δεν έχει μιλήσει ακόμα με τους δικούς της, θα μιλήσει με εμένα; Νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει. Όχι γιατί πιστεύω ότι έχει κάτι μαζί μου, αλλά γιατί είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι. Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά».

«Αν μου μιλούσε, θα της μιλούσα»

Και αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας: «Δεν έκανα κολλητή παρέα με κανένα από τα παιδιά. Είχα ένα δικό μου πρόγραμμα και κάπου κάπου ταίριαζε με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θα της έλεγα κάτι. Αν μου μιλούσε, θα της μιλούσα. Μη βγει ότι δεν της μιλάω (σ.σ. της Σαλαγκούδη)».

Τι είπε για τον «παπα-Ντάφυ»;

Στη συνέχεια, με τις εντάσεις και τους τσακωμούς εντός του παιχνιδιού, ο Περικλής Κονδυλάτος εξήγησε: «Τους δικαιολογώ όλους να έχουν ένταση στο παιχνίδι, γιατί, όταν πεινάς, έτσι αντιδράς».

Περικλής Κονδυλάτος και Τριαντάφυλλος

Τέλος, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ο φίλος μου, ο αδελφός μου, που δεν τον αντέχω και δεν με αντέχει κι αυτός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM