«MasterChef» – Ηρώ: «Δεν θα δώσω ευθύνες σε κανέναν, εγώ μαγείρευα εκείνη την ώρα»

Η Ηρώ Περουλάκη αποχώρησε έπειτα από ένα τραγικό λάθος στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» – Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» παρακολουθήσαμε τη δοκιμασία αποχώρησης μεταξύ του Κωνσταντίνου, της Λίας και της Ηρώς.

Οι προσπάθειες των τριών παικτών είχαν αρκετά προβλήματα, ωστόσο ένα τραγικό λάθος από την Ηρώ τής στοίχισε την παραμονή της στο σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο διαγωνιζόμενοι συγκέντρωσαν μόλις 24 βαθμούς και επέστρεψαν στο σπίτι του «MasterChef».

Μάλιστα, οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος τους, σεφ και δάσκαλος, Μιχάλης Ντουνέτας αρνήθηκαν ακόμη και να δοκιμάσουν το πιάτο της παίκτριας από την Κρήτη, για λόγους υγιεινής.

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Ηρώ Περουλάκη, μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το μαγειρικό της ταξίδι στον διαγωνισμό, την αποχώρησή της, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπαίκτριά της Μαρίνα. Επιπλέον, δήλωσε πως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά φέτος είναι η Μαργαρίτα.

«Πιστεύω πολύ στη Μαργαρίτα και στις δυνατότητές της»

Αρχικά, η Ηρώ είπε: «Ήταν μια έντονη εμπειρία με πολλές συγκινήσεις και ανταγωνισμό. Πιστεύω πολύ στη Μαργαρίτα και στις δυνατότητές της. Θα πάει πολύ μακριά και θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Image removed.

«Η αποχώρησή μου ήταν δίκαιη»

Και συμπλήρωσε: «Η αποχώρησή μου ήταν δίκαιη με βάση τον υγειονομικό κανόνα του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό. Υπήρξε αστοχία με το μπλέντερ, και αυτό ήταν οδηγός για μια εξέλιξη πραγμάτων όχι και τόσο καλή, γιατί το ένα λάθος έφερε το άλλο. Έκανα το λάθος, δεν μπορούσα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνω εγώ τη Μαρίνα»

«Σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνω εγώ τη Μαρίνα, ο εξώστης πρέπει να βοηθάει τα παιδιά που είναι κάτω και όχι να τα στέλνει μια ώρα νωρίτερα» είπε αμέσως μετά η Ηρώ Περουλάκη.

Image removed.

«Αυτό είναι το άσχημο του διαγωνισμού, η στρατηγική»

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής δήλωσε: «Αυτό είναι το άσχημο του διαγωνισμού, η στρατηγική, όμως είναι εδώ ο κόσμος να το δει, το έχει κρίνει και η Μαρίνα έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της».

«Δεν θα δώσω όμως ευθύνες σε κανέναν»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ άκουγα επιλεκτικά τον εξώστη, εκείνη τη στιγμή άκουσα τη Μαρίνα, που μου σπάει λίγο τα νεύρα. Δεν θα δώσω όμως ευθύνες σε κανέναν, εγώ μαγείρευα εκείνη την ώρα και έπρεπε να δείξω τη μαγειρική μου αντίληψη».

Η Ηρώ Περουλάκη

«Αποχώρησα χαρούμενη και είμαι καλά με τον εαυτό μου»

«Επηρεάστηκα από καταστάσεις μέσα στο σπίτι, υπήρχαν εντάσεις, ίντριγκες, κάτι που εγώ δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω σε τόσο υψηλό βαθμό και γι’ αυτό αποχώρησα. Αποχώρησα χαρούμενη και είμαι καλά με τον εαυτό μου» εξήγησε η ίδια.

Οι τελευταίες δηλώσεις της στην κάμερα του «MasterChef»:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM