«MasterChef»: Αυτός ο διαγωνιζόμενος αποχωρεί απόψε

Στο αποψινό επεισόδιο του «MasterChef» δε θα λείψουν τα απρόοπτα και οι εντάσεις, ενώ η ψηφοφορία αναμένεται να «ανοίξει νέα μέτωπα»

Τα «καρφώματα» στην αποψινή ψηφοφορία του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες εντάσεις μεταξύ των παιχτών και θα ειπωθούν εκ νέου σκληρά λόγια.

Ήδη, γνωρίζουμε πως ο πρώτος επίδοξος επαγγελματίας μάγειρας, ο οποίος θα διαγωνιστεί για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι είναι ο Κωστής Αλεξάκης. Ειδικότερα, μετά την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία και την ήττα της κόκκινης ομάδας, ο αρχηγός έδωσε ασυλία στον εαυτό του και υπέδειξε τον Κωστή ως τον πρώτο υποψήφιο. Να υπενθυμίσουμε επίσης, πως η Μαρίνα έχει κερδίσει την ατομική ασυλία μετά από την σχετική δοκιμασία, οπότε ψηφίζει αλλά δεν μπορούν να την ψηφίσουν.

Σήμερα το βράδυ (13/3), από την πολύκροτη ψηφοφορία στον τάκο αναμένεται να βγουν ο Ιωάννης και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Έτσι, η «τριάδα-φωτιά» θα κληθεί να αναμετρηθεί εκ νέου σε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, όπου πολλά θα πάνε λάθος, παρά την αξιόλογη προσπάθεια των διαγωνιζόμενων. Γι' αυτό οι λεπτομέρειες, όπως φαίνεται, πρόκειται να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Καλεσμένο του MasterChef 5, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, θα δούμε τον Αssistant Head Chef του εστιατορίου Geranium στην Κοπεγχάγη, Θάνο Φέσκο, ο οποίος κατέχει μια τόσο σημαντική θέση σε 3στερο εστιατόριο.

Το πιάτο του διακεκριμένου Έλληνα σεφ, κ. Θάνου Φέσκου, περιγράφει το μέλλον και ανεβάζει τον γαστρονομικό πήχη πολύ ψηλά για αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Επίσης, με το πιάτο του κ. Φέσκου ολοκληρώνεται και η θεματική εβδομάδα που φέρει τον τίτλο «Ταξίδι στο Χρόνο».

Σύμφωνα λοιπόν με τα ήδη υπάρχοντα spoiler που κυκλοφορούν, απόψε την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό πρόκειται να δει ο Κωστής Αλεξάκης, ο οποίος επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στο MasterChef.

Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτό θα επιβεβαιωθεί!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM