«MasterChef»: Εκτός διαγωνισμού ο Κωνσταντίνος

Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, ο παίχτης που έκανε «το χείριστο εκ των τριών κακών πιάτων» στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου

Το βράδυ της Τρίτης (16/3) είδαμε ακόμα μια μαγειρική «μάχη» στις κουζίνες του MasterChef, όπου αναμετρήθηκαν τρεις από τους πολύ καλούς μάγειρες του διαγωνισμού. Και μπορεί οι ίδιοι να πίστευαν πως ήταν ντέρμπι, στην πραγματικότητα όμως τα πιάτα τους, τους διέψευσαν, καθώς και οι τρεις έκαναν πολύ άσχημα και γεμάτα λάθη πιάτα.

Πιο συγκεκριμένα, χθες είδαμε τον για 5η φορά υποψήφιο προς αποχώρηση, Ιωάννη να μαγειρεύει για την παραμονή του στο διαγωνισμό ενάντια τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας και φίλο στο παιχνίδι, Αντώνη και τον Κωνσταντίνο Χασιώτη. Οι τρεις τους όμως αν και κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε.

Ο Ιωάννης, ο Αντώνης και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με αυγά με στάκα και τρούφα. Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειες των τριών διαγωνιζόμενων και πήραν την τελική τους απόφαση.

Ωστόσο, όπως εξήγησαν οι κριτές, δεν προσπάθησαν να βρουν το λιγότερο καλό πιάτο από τις τρεις προσπάθειες, αλλά να διαλέξουν το χειρότερο από τρία πολύ κακά πιάτα. Ο Ιωάννης, παρά τα λάθη του, ήταν ο πρώτος που γύρισε σπίτι, αφήνοντας πίσω του τον Αντώνη και τον Κωνσταντίνο.

Όπως είπε ο «Θείος Λεωνίδας», όμως, «το πιάτο με τις περισσότερα αδυναμίες συνολικά και αυτός που αποχωρεί σήμερα –δυστυχώς για εμένα, θα το πω– από τον διαγωνισμό είναι ο Κωνσταντίνος».

Έτσι, ο Κωνσταντίνος, παρά το μαγειρικό του ταλέντο, αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef και ο Αντώνης θα συνεχίσει την πορεία του προς την διεκδίκηση του επάθλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM