«MasterChef»: Τους «δίκασε» η Μαρίνα – Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Ένα λάθος της Λίας στάθηκε αφορμή η Μαρίνα να ανοίξει εκ νέου πυρά προς τους συμπαίκτες της – Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία

Οι εντάσεις και τα απρόοπτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef», όπου παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία που τα είχε όλα – και μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο και τα αποτελέσματά της.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε ο μαγειρικός πλειστηριασμός των υλικών και οι παίκτες πήγαν στους πάγκους τους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία των πιάτων τους, τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν.

Έτσι, μια άτυχη στιγμή της Λίας Μακροστέργιου στάθηκε αφορμή για να «δικάσει» η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία φημίζεται για την καυστικότητά της. Πιο συγκεκριμένα, η Λία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα χθες, με αποκορύφωμα το γεγονός πως της «άρπαξαν» τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα. Η ίδια, βέβαια, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της. Ωστόσο, κάποια στιγμή ανέλαβαν άλλοι για να σώσουν, ίσως, την κατάσταση και εκεί ξεκίνησαν και τα παρατράγουδα.

Ειδικότερα, εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα φώναξε αν μπορεί κάποιος από τους συμπαίκτες της να βοηθήσει τη Λία, ωστόσο στους πάγκους της κόκκινης ομάδας επικράτησε απόλυτη σιγή. Η τελευταία, με το γνωστό περιπαικτικό της στυλ, χάρισε απλόχερα μερικές ατάκες-φωτιά εις βάρος δύο συγκεκριμένων παικτών της ομάδας.

Η Μαρίνα είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι δουλειές. Ήταν, νομίζω, εμφανές και από τον Γιάννη και από τον Διονύση ότι κοίταξαν τον κ@@o τους. Έφτιαξαν πιάτο για να πάρουν βαθμό και δεν τους ένοιαζε τίποτα άλλο».

Δείτε παρακάτω:Αυτή η ομάδα θα κερδίσει τη δοκιμασία - Η Μαργαρίτα «έφαγε» την Κωνσταντίνα

Και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την ομαδική δοκιμασία και, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των κριτών που δοκίμασαν τα πιάτα, το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως είναι ξεκάθαρο.

Όπως αναφέρουν λοιπόν και τα spoiler που κυκλοφορούν, και σύμφωνα με όσα είδαμε χθες, η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει τη νίκη είναι η μπλε.

Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο τέλος του επεισοδίου, οι κόκκινοι μάλλον θα χάσουν και στο γλυκό, καθώς οι κριτές φάνηκαν ενθουσιασμένοι με τη δημιουργία της Μαργαρίτας με βασικό υλικό τα λεμόνια, ενώ βρήκαν ατέλειες και έλλειψη δημιουργικότητας στο γλυκό της Κωνσταντίνας.

Αν τελικά τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, σημαίνει πως οι κόκκινοι θα κληθούν μία ακόμη φορά να «καρφωθούν» και να δείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Μένει να δούμε, ωστόσο, το πώς θα χειριστεί την κατάσταση, και τα πλεονεκτήματα που θα του δοθούν, ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Αλέξανδρος Συνοδινός.

Δείτε το τρέιλερ της Παρασκευής:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM