«MasterChef» – Spoiler: Ποιος παίχτης αποχωρεί απόψε;

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και απρόοπτα πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε, καθώς το σημερινό επεισόδιο θα μας αποδείξει εκ νέου πως το «MasterChef 5» δεν είναι παιχνιδάκι – Ποιος διαγωνιζόμενος θα βρεθεί εκτός;

Το αποψινό επεισόδιο του «MasterChef 5» επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο στους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής, όσο και στους τηλεθεατές.

Η δεύτερη ασυλία έχει κόκκινο και μπλε χρώμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μετά την χθεσινή νίκη της κίτρινης ομάδας (Τζιοβάνι, Νίκος Σ. και Μαργαρίτα), η σημερινή μέρα θα έχει μπλε (Μαρίνα, Παύλος και Κωνσταντίνα) και κόκκινο (Ιωάννης, Στέφανος και Μαρία) χρώμα. Αρχικά, να πούμε πως το πρώτο πράγμα που θα δούμε απόψε είναι μια τυφλή γευσιγνωσία, μια δοκιμασία, που μετατραπεί σε πραγματικό ντέρμπι, με τους τρεις σεφ-κριτές, να ανακηρύσσουν μία μόνο ομάδα ως νικήτρια της ασυλίας.

Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στον τάκο τελικά;

Στη συνέχεια, οι τρεις διαγωνιζόμενοι της ομάδας που θα χάσει, θα πάρουν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του διαγωνισμού μαγειρικής, όπου και θα επιδοθούν σε μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Η καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, και οι τρεις διαγωνιζόμενου θα κληθούν να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο και να παλέψουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του «MasterChef 5».

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η μπλε ομάδα είναι εκείνη που θα βγει στον τάκο. Έτσι, η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και ο Παύλος θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Λάθη τα οποία σώζονται στο παρά πέντε, πιάτα που στήνονται μέσα στον πανικό και ένα κρυφά... σπασμένο χέρι, θα ορίσουν το τελικό αποτέλεσμα της δοκιμασίας αποχώρησης.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως όπως αναφέρεται στα spoilers, ο Παύλος πρόκειται να έχει το καλύτερο πιάτο της βραδιάς, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία και ανεβαίνοντας πρώτος στον εξώστη. Επομένως, ένα από τα δυο κορίτσια (Μαρίνα και Κωνσταντίνα) αναμένεται να βρεθεί εκτός διαγωνισμού. Και αυτή, εφόσον επιβεβαιωθούν τα spoilers, θα είναι η... Μαρίνα!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM