«Survivor»: «Την Καρολίνα δεν την ενδιέφερε να πάει εκεί και να κάνει σούσουρο»

Η κολλητή φίλη της Καρολίνας Καλύβα του «Survivor», Παυλίνα Μπεχράκη, μιλά για τον χαρακτήρα της παίκτριας. Και αποκαλύπτει πως εκείνη ευθύνεται που η Καρολίνας βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Για τον χαρακτήρα της Καρολίνας Καλύβα από το «Survivor» μίλησε η κολλητή της φίλη, Παυλίνα Μπεχράκη, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Επίσης, η Παυλίνα Μπεχράκη, η οποία είναι το δεξί χέρι της κορυφαίας σχεδιάστριας, Σύλιας Κριθαριώτη, αποκάλυψε πως η ίδια έπεισε την Καρολίνα να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

«Τη δήλωσα χωρίς να το ξέρει και την πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μήνες»

Αρχικά, η Παυλίνα Μπεχράκη δήλωσε: «Γνωριζόμαστε από 19 ετών και τα τελευταία 3 χρόνια μέναμε μαζί. Βλέπαμε το τελευταίο "Survivor", πριν από δύο χρόνια και της λέω πρέπει να πας οπωσδήποτε εκεί. Τη δήλωσα χωρίς να το ξέρει και την πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μήνες. Πιο πολύ την άγχωσε το φαγητό και το reality μέρος». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της. Δεν τσακώνεται ποτέ».

«Η μητέρα της είναι στεναχωρημένη γιατί αυτό που βλέπει δεν είναι η Καρολίνα και είναι άσχημο»

Αναφορικά με τον καυγά της φίλης της με τη Χριστίνα Κεφαλά, η ίδια επισήμανε: «Το 3ο άτομο που μπαίνει στη μέση και προσβάλει τη φίλη μου για να ανέβει σε ένα reality, έχει πάει και σε άλλα reality για να προκαλέσει τον ίδιο πανικό. Την Καρολίνα δεν την ενδιέφερε να πάει εκεί και να κάνει σούσουρο, η άλλη το έκανε επιτηδευμένα για να ακουστεί το όνομά της. Και κατέληξε λέγοντας: «Η μητέρα της είναι στεναχωρημένη γιατί αυτό που βλέπει δεν είναι η Καρολίνα και είναι άσχημο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM