«MasterChef»: Η Σπυριδούλα μιλά για το «ροζ» βίντεο

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μιλά για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, τον επερχόμενο γάμο της, καθώς και για τον φετινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής

Για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, τον επικείμενο γάμο της με τον της Απόστολο Γεραμάνη, αλλά και το «MasterChef» μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Στο απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day», η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε με πρωταγωνίστρια την ίδια σε προσωπικές στιγμές. Η ίδια είπε αναφορικά με αυτό: «Το έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Το έχω αφήσει πίσω όλο αυτό»

Και εξήγησε: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γι’ αυτό και με έριξε πολύ συναισθηματικά. Συνέβη 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το έχω αφήσει πίσω όλο αυτό».

«Θέλουμε ο γάμος μας να γίνει στις αρχές του χειμώνα για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πανδημίας»

Στη συνέχεια, μιλώντας για το γάμο της με τον Απόστολο, η πρώην παίκτρια του «MasterChef» επιβεβαίωσε πως πρόκειται να γίνει τον ερχόμενο χειμώνα. Ειδικότερα, είπε: «Όταν ο Απόστολος μου έδωσε το μονόπετρο ντρεπόταν. Θέλουμε ο γάμος μας να γίνει στις αρχές του χειμώνα για να ξεκαθαριστεί το θέμα της πανδημίας».

Ποιους υποστηρίζει φέτος στο «MasterChef»;

Τέλος, σχετικά με τον φετινό κύκλο του «MasterChef», η Σπυριδούλα Καραμποτάκη, ανέφερε πως υποστηρίζει τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάννι για τον τελικό.

Δείτε παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM