Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Δούκας καίει το σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες Δούκας
© ΑΝΤ1

Καταιγιστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς στο στόχαστρο του Δούκα θα βρεθεί το σπίτι των αδελφών Σταμίρη, το οποίο θα αποφασίσει να κάψει.

Το μυστικό που έκανε τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας να διαλυθεί, φτάνει στα αυτιά του Δούκα, ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του. Ο ίδιος μαθαίνει πως ο γιος του Σέργιος δεν πέθανε από τα χέρια της Ελένης Σταμίρη, αλλά και από τις τρεις αδελφές.

Παράλληλα, οι αδελφές Σταμίρη μαθαίνουν από τον Βόσκαρη ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα τους. Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει στην Ελένη μέσα στη φυλακή πως ο Σέργιος ήταν αυτός που δηλητηρίασε τον πατέρα τους, ύστερα από εντολή του Δούκα, προκειμένου να πάρουν με δόλιο τρόπο τα χωράφια.

Άγριες μέλισσες σταμίρενες
© ΑΝΤ1

Οι δύο οικογένειες θα έρθουν μία ακόμη φορά αντιμέτωπες, ωστόσο το μίσος του Δούκα δεν θα καταλαγιάσει. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο Δούκας δεν θα μπορέσει να δεχτεί αυτή τη σκληρή αλήθεια, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να βάλει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Έτσι, θα στείλει το δεξί του χέρι, τον Μελέτη, να κάψει το σπίτι των τριών γυναικών, με τις ίδιες να βρίσκονται μέσα. Το σπίτι θα καταστραφεί ολοσχερώς, ωστόσο οι πρωταγωνίστριες δεν θα πάθουν κακό.

Πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των αδελφών Σταμίρη με τους Σεβαστούς στον τρίτο κύκλο;

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα