Γιώργος Κοψιδάς: Μετά το «Survivor» με συγχαίρουν για το ήθος μου

Κοψιδάς Γιώργος
© ANT1 News

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην παίχτης του «Survivor», Γιώργος Κοψιδάς, και ήταν πράγματι αποκαλυπτικός και με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων φυσικά, αναφέρθηκε στα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

Κοψιδάς
© ANT1 News

«Μου λένε ότι ήμουν αξιοπρεπής και ακέραιος»

Αρχικά, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε χαρακτηριστικά: «Μετά το "Survivor" με συγχαίρουν για το ήθος μου, τη στάση που είχα στο παιχνίδι και μου λένε ότι ήμουν αξιοπρεπής και ακέραιος.  Αυτό μου λέει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου». Και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα λαμβάνω και σχόλια εναντίον μου, αλλά θεωρώ ότι άφησα μια ωραία εικόνα. Αυτά τα σχόλια είναι συνήθως χωρίς επιχειρήματα και είναι υβριστικά».

«Είχα παρεξηγηθεί ότι είπα τον κόσμο κουτσομπόλη»

Και αμέσως μετά δήλωσ娫Είχε γίνει μια παρεξήγηση όταν αποχώρησα με αυτό που είχα πει. Ότι ο κόσμος επέλεξε να βλέπει κάτι άλλο από αυτό που πρεσβεύω εγώ. Είχα παρεξηγηθεί ότι είπα τον κόσμο κουτσομπόλη. Κάτι το οποίο όμως δεν ίσχυε και το έχω ξεκαθαρίσει, έχω ζητήσει συγνώμη σε πολλές εκπομπές και συνεντεύξεις» συμπλήρωσε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Και εξήγησε: «Συνήθως ενοχλούνται αυτοί που τους αρέσει το κουτσομπολιό, αλλά δεν παραδέχονται ότι τους αρέσει».

Γιώργος Κοψιδάς
© ANT1 TV

«Πιο πολύ από όλα με κούρασε το κομμάτι της συμβίωσης και του ριάλιτι»

Και στη συνέχεια, αναφέρθηκε σ' όσα τον κούρασαν κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor»: «Αυτό είναι και το κομμάτι που με κούρασε περισσότερο από όλα. Ούτε η πείνα με κούρασε, ούτε τα αγωνίσματα ούτε ότι κοιμόμουν στο πάτωμα. Πιο πολύ από όλα στο "Survivor" με κούρασε αυτό το κομμάτι της συμβίωσης και του ριάλιτι».

Τι τον ώθησε να λάβει μέρος στο «Survivor»;

Τέλος, ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε στην αρχική του απόφαση να βρεθεί Άγιο Δομίνικο. Απαντώντας με ειλικρίνεια, ο Γιώργος Κοψιδάς εξομολογήθηκε: «Tα θέατρα είναι κλειστά και δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δεν υπήρχε τίποτα και όλα αυτά που περίμενα να γίνουν δεν ξέραμε πότε θα γίνουν. Οπότε μου έγινε αυτή η πρόταση, που ήταν και πάρα πολύ καλή οικονομικά, σκέφτηκα αν θα επηρεάσει την δουλειά μου και τελικά πήρα την απόφαση να πάω».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίχτης του «Survivor», Γιώργος Κοψιδάς:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα