Survivor - Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Survivor κόκκινη ομάδα
© Instagram

Όπως έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια του Survivor, οι ανατροπές συνεχίζονται, καθώς κανείς δεν περίμενε πως ο Σάκης Κατσούλης θα ήταν υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση.

Στην πρώτη ψηφοφορία ο Τριαντάφυλλος βγήκε υποψήφιος από την κάλπη, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός που βρήκε αντίθετους μερικούς παίκτες. Η Μαριαλένα ξέσπασε, καθώς, όπως δήλωσε, θεωρεί άδικο τον καλύτερο αγωνιστικά παίκτη βάσει στατιστικών να βγαίνει προτεινόμενος. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Τριαντάφυλλος, τονίζοντας πως ο Ασημακόπουλος κινείται με στρατηγική και θέλει να διώξει δυνατούς παίκτες.

Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκε υποψήφια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες του Survivor, ενώ ο Σάκης Κατσούλης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Νικολέτα Μαυρίδη.

Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νικολέτα Μαυρίδη έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, όμως κάποιος θα αποχωρήσει οριστικά. 

Σύμφωνα με τα spoiler, το άτομο που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, κάτι που φαίνεται πολύ πιθανό αν κρίνουμε την εξέλιξη του reality επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος, αν και δε θεωρείται ένας καλός παίκτης αγωνιστικά, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, που τον έχει κρατήσει δέκα φορές μέσα στο Survivor. Παράλληλα, το ειδύλλιο Κατσούλη - Ρουμελιώτη φαίνεται πως κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Έτσι, η Νικολέτα Μαυρίδη θα μας αποχαιρετήσει απόψε.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα