David Damiano: Πώς ήταν το «κακό» αγόρι της Eurovision πριν από τη «μεταμόρφωσή» του

David Damiano

Για τo «bad boy» της Eurovision, David Damiano, μιλούν από το περασμένο Σάββατο τα μέσα ενημέρωσης, και όχι άδικα, καθώς ο νικητής του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, εκτός από ταλαντούχος, προκαλεί αίσθηση με την εκκεντρική του εμφάνιση.

Μακριά μαλλιά, τατουάζ, μπότες με τακούνι, μαύρα νύχια, gay φιλιά, όλα αυτά θύμισαν κάτι από Ville Valo ή ακόμη και από τη «μαυρίλα» του Marilyn Manson και των '90s. Βέβαια, το σκηνικό συμπληρώθηκε όταν η νίκη του επισκιάστηκε από το γεγονός ότι έκανε χρήση κοκαΐνης στο green room, κάτι που διαψεύστηκε ταχύτατα, αφού υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις. 

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε κατηγορηματικά πως είναι κατά των ναρκωτικών, γκρεμίζοντας ίσως στα μυαλά κάποιων το αφήγημα του κλασικού τρίπτυχου «sex, drugs and rock n’ roll».

Ποιος είναι όμως ο Ιταλός David Damiano, που προκαλεί έξαψη στις γυναίκες; Παλιές του φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποδεικνύουν πως ο σέξι Damiano στο σχολείο φαινόταν ένα mainstream παιδί, με κοντά μαλλιά και προσεγμένη εμφάνιση. Καμία σχέση με το grunge look που έχει υιοθετήσει σήμερα.

Οι φωτογραφίες του Ιταλού David Damiano

David Damiano

Ο μόλις 22 χρόνων Ιταλός θεωρείται sex symbol στη χώρα του, με το γυναικείο κοινό να τρελαίνεται. Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ίδιος έχει σταθερό δεσμό με την εντυπωσιακή Giorgia Soleri τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

David Damiano

Το συγκρότημά του, οι Måneskin, ξεκίνησε από το σχολείο ως μια μπάντα του δρόμου και μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει καταφέρει πολλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

David Damiano

Ο Damiano David έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο όταν ήταν μόλις 18 ετών με το συγκρότημά του στο «The X-Factor», όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις, διασκευάζοντας με τεράστια επιτυχία το Begging» των Madkon. Οι Måneskin θεωρούνται πλέον από τους πιο αναγνωρίσιμα συγκροτήματα της Ιταλίας, ενώ το 2020 είχαν κερδίσει στο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού.