«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler: Όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό στο φινάλε της φετινής σεζόν, ενώ ο τρίτος κύκλος θα βασιστεί πάνω στη στρατιωτική δικτατορία και θα καλύψει τα γεγονότα στις ζωές των ηρώων από το 1967 μέχρι το 1974.

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα χάσουν τη ζωή τους, ενώ όσοι θα μείνουν στη σειρά θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει άρδην. 

Άγριες Μέλισσες
© ΑΝΤ1

Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με όσα δεινά έχει προκαλέσει, ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς με την άνοδο της δικτατορίας θα έχει αρκετά προνόμια, λόγω της σχέσης του με τους «Άβαντες». Έτσι, θα αποκτήσει πάλι εξουσία και δύναμη, ενώ θα συνεργαστεί στενά και με τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης), αδελφό του Αχιλλέα.

Όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’ Clock», o Δούκας, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Αχιλλέα και τη μυστική του οργάνωση, τους «Άβαντες», θα βρει στηρίγματα και ανάμεσα στους εκπρόσωπους του καθεστώτος, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τις σοβαρές κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον φόνο του Θέμελη αλλά και τη δολοφονία του Γραμματικού. Μάλιστα, έναν τέτοιο εκπρόσωπο του καθεστώτος που θα έρθει στο Διαφάνι θα τον υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Άγριες Μέλισσες Δούκας
© ΑΝΤ1

Στον αντίποδα, στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη και οι αδελφές της, έχοντας χάσει τα πάντα, ζουν επιτέλους ελεύθερες από τα ένοχα μυστικά που τις καταδυνάστευαν. Δεν χρωστούν τίποτα σε κανέναν και, έχοντας στο πλευρό τους τους άνδρες τους, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, μεγαλώνουν τον μικρό Σέργιο αγγίζοντας επιτέλους την ευτυχία. Μια ευτυχία, όμως, που είναι εξαιρετικά εύθραυστη και δεν θα αργήσει να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος…

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα