Δανάη Μιχαλάκη - «Άγριες Μέλισσες»: Παντρεύεται αύριο η «Δρόσω»

Η Δαναή Μιχαλάκη, η γνωστή σε όλους μας Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες», ανεβαίνει αύριο με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου, σε πολύ στενό κύκλο, ενώ καλεσμένες είναι και οι συμπρωταγωνίστριές της Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου. Το ζευγάρι, που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα νωρίτερα, με τα δημοσιεύματα κατά καιρούς να κάνουν λόγο πως ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Προ ολίγων μηνών, ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες», ερωτηθείς για τον επικείμενο γάμο με την ηθοποιό είχε δηλώσει: «Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε για τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στον γάμο» κατέληξε.

Το μεγάλο φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»

Σήμερα θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου και αναμένεται να δούμε τον Μιλτιάδη να θυσιάζεται για να σώσει τη Λενιώ, τη Δρόσω και την Ασημίνα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα